Με την κατάθεση στεφάνων στο μνημείο του Γρηγόρη Λαμπράκη (στη συμβολή των οδών Βενιζέλου και Ερμού) και την ανάγνωση ψηφίσματος ολοκληρώθηκε η αντιιμπεριαλιστική διαδήλωση και πορεία ειρήνης, στο πλαίσιο της Πανελλαδικής Αντιιμπεριαλιστικής Δράσης της Ελληνικής Επιτροπής για τη Διεθνή Ύφεση και Ειρήνη, την 38η Μαραθώνια Πορεία Ειρήνης στην Αττική και δεκάδες άλλες πορείες σε όλη τη χώρα.
Η πορεία ξεκίνησε από το στρατόπεδο Νταλίπη στο Φοίνικα, έκανε μια μικρή στάση στο Νατοϊκό Στραγηγείο, στο 3ο Σώμα Στρατού και κατέληξε στο μνημείο του Γρηγόρη Λαμπράκη.
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας