Στη 200η εκκίνηση της καριέρας του, ο Σεμπάσταν Φέτελ (Ferrari) αναδείχτηκε νικητής του γκραν πρι του Μπαχρέιν, δεύτερος αγώνας του εφετινού παγκοσμίου πρωταθλήματος της Formula 1. Ο Γερμανός πιλότος έκανε το «δύο στα δύο» στο ξεκίνημα της χρονιάς. Στη Mercedes κατέληξαν η 2η και 3η θέση: ο Φινλανδός Βάλτερι Μπότας πέρασε 2ος τη γραμμή του φίνις, ενώ 3ος ήταν ο Βρετανός Λιούις Χάμιλτον. Εγκατάλειψη και για τις δύο Red Bull.
Ο Φέτελ αντιμετώπιζε πρόβλημα με τα ελαστικά του, έβλεπε τον Μπότας να μειώνει τη διαφορά, μπήκε για αλλαγή ελαστικών και τελικά ήταν αυτός που πέρασε πρώτος τη γραμμή του τερματισμού. Κι αυτό γιατί ο Φέτελ αποφάσισε να πραγματοποιήσει ένα μόνο ένα pit stop, αφού ήταν ο μοναδικός τρόπος να αφήσει πίσω του τις δύο Mercedes.
Στο 2ο pit stop του Ράικονεν, πάντως, κατά την έξοδο του Φινλανδού, ένας από τους μηχανικούς του δεν πήρε το πόδι του από το μπροστά μέρος του πίσω αριστερού τροχού με αποτέλεσμα να τον χτυπήσει το μονοθέσιο και να διακομισθεί με σοβαρό τραυματισμό στο νοσοκομείο.
Η βαθμολογούμενη δεκάδα στο γκραν πρι του Μπαχρέιν και οι κατατάξεις σε οδηγούς και κατασκευαστές έχουν ως εξής: 1. Σεμπάστιαν Φέτελ (Γερμανία/Ferrari) 1 ώρα 31:59.491 2. Βάλτερι Μπότας (Φινλανδία/Mercedes) + 0.699 3. Λιούις Χάμιλτον (Μ. Βρετανία/Mercedes) + 6.512 4. Πιερ Γκασλί (Γαλλία/Toro Rosso-Honda) + 1:02.234 5. Κέβιν Μαγκνούσεν (Δανία/Haas-Ferrari) + 1:15.046 6. Νίκο Χούλκενμπεργκ (Γερμανία/Renault) + 1:39.024 7. Φερνάντο Αλόνσο (Ισπανία/McLaren) + 1 γύρος 8. Στόφελ Βάντουρν (Βέλγιο/McLaren) + 1 γύρος 9. Μάρκους Έρικσον (Σουηδία/Sauber-Ferrari) + 1 γύρος 10. Εστεμπάν Οκόν (Γαλλία/Force India-Mercedes) + 1 γύρος
Η Μπαρτσελόνα σκοπεύει να ενισχυθεί σημαντικά ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου και ένας από τους παίκτες που την ενδιαφέρουν σοβαρά είναι ο Μάικ Τζέιμς.
Η Εθνική στίβου επέστρεψε στην Ελλάδα μετά τη συμμετοχή της στο Παγκόσμιο του Τορούν και ο «ασημένιος» στο επί κοντώ Εμμανουήλ Καραλής έκανε δηλώσεις στο Ελ. Βενιζέλος - Οι επιδόσεις των αθλητών μας.
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχασε σετ με 6-0 για πρώτη φορά μετά το 2022 – Ο εκνευρισμός και η σκληρή πραγματικότητα, με την οποία είναι αντιμέτωπος ο Ελληνας τενίστας.
Ο τεχνικός της Γιουβέντους Λουτσιάνο Σπαλέτι με φόντο την παραμονή του δημιουργεί λίστα που περιλαμβάνει τους ‘Αλισον Μπέκερ, Μπερνάρντο Σίλβα και Κόλο Μουανί