Η αποστολή του Ολυμπιακού για τον αγώνα με την ΑΕΚ
Ο Μπγιόν Ένγκελς δεν κατάφερε να ξεπεράσει τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρεί και ως εκ τούτου δεν θα είναι στην αποστολή του Ολυμπιακού για τον αγώνα ρεβάνς του Κυπέλλου με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, την Τετάρτη στις 19:30. Ο Όσκαρ Γκαρθία ανακοίνωσε την αποστολή, από την οποία απουσιάζει και ο τιμωρημένος Αλμπέρτο Μποτία.
Ο Μπγιόν Ένγκελς δεν κατάφερε να ξεπεράσει τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρεί και ως εκ τούτου δεν θα είναι στην αποστολή του Ολυμπιακού για τον αγώνα ρεβάνς του Κυπέλλου με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, την Τετάρτη στις 19:30.
Ο Όσκαρ Γκαρθία ανακοίνωσε την αποστολή, από την οποία απουσιάζει και ο τιμωρημένος Αλμπέρτο Μποτία.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.