Ο Βραζιλιάνος Μαρσέλο παραδέχθηκε ενώπιον της ισπανικής δικαιοσύνης
φοροδιαφυγή ύψους περίπου μισού εκατομμυρίου ευρώ και δεσμεύτηκε να
καταβάλει το ποσό αυτό στις αρχές, όπως έγινε γνωστό από δικαστικές
πηγές της Μαδρίτης. Ο αμυντικός της Ρεάλ Μαδρίτης παραδέχθηκε σε
δικαστήριο προαστίου της πρωτεύουσας, όπου κλήθηκε να καταθέσει, ότι
έχει διαπράξει απάτη 490.917 ευρώ για το οικονομικό έτος 2013, μέσω
εταιρείας που διαχειρίζεται τα δικαιώματά του με έδρα την Ουρουγουάη.
Ο Βραζιλιάνος Μαρσέλο παραδέχθηκε ενώπιον της ισπανικής δικαιοσύνης φοροδιαφυγή ύψους περίπου μισού εκατομμυρίου ευρώ και δεσμεύτηκε να καταβάλει το ποσό αυτό στις αρχές, όπως έγινε γνωστό από δικαστικές πηγές της Μαδρίτης.
Ο αμυντικός της Ρεάλ Μαδρίτης παραδέχθηκε σε δικαστήριο προαστίου της πρωτεύουσας, όπου κλήθηκε να καταθέσει, ότι έχει διαπράξει απάτη 490.917 ευρώ για το οικονομικό έτος 2013, μέσω εταιρείας που διαχειρίζεται τα δικαιώματά του με έδρα την Ουρουγουάη.
Μόλις συνταχθεί η συμφωνία μεταξύ του εισαγγελέα, του αντιπροσώπου του ισπανικού κράτους και του παίκτη, θα υποβληθεί σε δικαστή. Η συμφωνία αυτή θα περιλαμβάνει ποινή φυλάκισης τεσσάρων μηνών, που αντιστοιχεί στην Ισπανία σε ποινή με αναστολή και πρόστιμο ισοδύναμο με το 40% του ποσού που αφαιρέθηκε από τον φόρο.
Ο 29χρονος Μαρσέλο Βιέιρα ντα Σίλβα Τζούνιορ, όπως είναι το πλήρες όνομά του, είχε δηλώσει προ μηνός: «Οι δικηγόροι μου χειρίζονται την υπόθεση και ελπίζω ότι θα διευθετηθεί το συντομότερο δυνατό».
Η διαδικασία κατά του Μαρσέλο αντικατοπτρίζει την πλήρη «επίθεση» των ισπανικών φορολογικών αρχών στο χώρο του ποδοσφαίρου στη χώρα, όπου πολλά μεγάλα ονόματα ανησυχούν για την εμπλοκή τους με τη δικαιοσύνη.
Ο Αργεντινός επιθετικός της Μπαρτσελόνα, Λιονέλ Μέσι, καταδικάστηκε το 2016 για φοροδιαφυγή σε πρόστιμο 2,1 εκατομμυρίων ευρώ και του επιβλήθηκε φυλάκιση 21 μηνών, η οποία αργότερα μετατράπηκε σε χρηματική ποινή.
Το άλλο μεγάλο «αστέρι» του ισπανικού πρωταθλήματος, ο Πορτογάλος Κριστιάνο Ρονάλντο της Ρεάλ Μαδρίτης, βρίσκεται επίσης αντιμέτωπος με τη δικαιοσύνη, αφού αντιμετωπίζει κατηγορία για φοροδιαφυγή 14,7 εκατομμυρίων ευρώ.
Η Μαρινέλλα έφυγε από τη ζωή και οι θρύλοι του ελληνικού μπάσκετ, Νίκος Γκάλης και Παναγιώτης Γιαννάκης είπαν το δικό τους «αντίο» στη Μεγάλη Κυρία του ελληνικού τραγουδιού.
Η ανάρτηση των ΚΑΕ Άρης, Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού με την οποία αποχαιρετούν τη μεγάλη Μαρινέλλα, τονίζοντας πόσο πολύ αγαπούσε το μπάσκετ η εκλιπούσα.
Ο Παναθηναϊκός ήταν ο νικητής του δεύτερου ημιτελικού της Volley League, επικρατώντας με 3-2 σετ του Ολυμπιακού στο κλειστό του Ρέντη και κάνοντας το 2-0 στη σειρά.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας