Ισόπαλη η Λεβερκούζεν, ασίστ ο Ρέτσος, νίκη η Γκλάντμπαχ
Στο δεύτερο «μισό» του βαθμολογικού πίνακα παρέμειναν η Λεβερκούζεν και η
Βόλφσμπουργκ μετά το μεταξύ τους 2-2 στο «Μπάι Αρένα». Σε όλο το
διάστημα του παιχνιδιού αγωνίστηκε με τους γηπεδούχους ο Παναγιώτης
Ρέτσος σε θέση δεξιού μπακ, ο οποίος μάλιστα δημιούργησε το πρώτο γκολ
του Μπέντερ στο 29΄. Στο ματς με το οποίο ολοκληρώθηκε η
8η αγωνιστική, η Γκλάντμπαχ πέρασε με νίκη 2-0 από τη Βρέμη, ανέβηκε
στην 5η θέση και άφησε τη Βέρντερ στην προτελευταία...
Στο δεύτερο «μισό» του βαθμολογικού πίνακα παρέμειναν η Λεβερκούζεν και η Βόλφσμπουργκ μετά το μεταξύ τους 2-2 στο «Μπάι Αρένα».
Σε όλο το διάστημα του παιχνιδιού αγωνίστηκε με τους γηπεδούχους ο Παναγιώτης Ρέτσος σε θέση δεξιού μπακ, ο οποίος μάλιστα δημιούργησε το πρώτο γκολ του Μπέντερ στο 29΄.
Στο ματς με το οποίο ολοκληρώθηκε η 8η αγωνιστική, η Γκλάντμπαχ πέρασε με νίκη 2-0 από τη Βρέμη, ανέβηκε στην 5η θέση και άφησε τη Βέρντερ στην προτελευταία…
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, Φ hill Sessions επιστρέφει στο Θέατρο «Δόρα Στράτου» στον Λόφο Φιλοπάππου, παρουσιάζοντας ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα 16 συναυλιών
Το χαμένο δραματικό ειδύλλιο «Ο μαγεμένος βοσκός», που ο Σπυρίδων Περεσιάδης έγραψε το 1909 παρουσιάζεται μέσα από τη σύγχρονη, λυρική ανάγνωση του Γιάννη Σκουρλέτη.
Προκρίσεις στην τελική φάση των προκριματικών του Μουντιάλ για Ιταλία, Κόσοβο, Δανία, Πολωνία και Σουηδία. Στην παράταση το Τσεχία-Ιρλανδία (2-2) και το Ουαλία-Βοσνία (1-1).
Σερβικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι αντιπροσωπεία της Ομοσπονδίας θα ταξιδέψει στις ΗΠΑ προκειμένου να μιλήσει με τον γιο του Στογιάκοβιτς και να τον πείσει να διαλέξει την Εθνική Σερβίας, αντί της Ελλάδας.