Ο Μανιάτης συμπαίκτης με τον Τζαβέλλα στην Αλάνιασπορ
Τι και αν πριν από μερικά χρόνια η σχέση τους κυρίως στην Εθνική πέρασε μια δύσκολη περίοδο (έπειτα από ένα τσακωμό σε αγώνα ΠΑΟΚ – Ολυμπιακού), οι Γιάννης Μανιάτης και Γιώργος Τζαβέλλας θα είναι πλέον συμπαίκτες στην Αλάνιασπορ της Τουρκίας! Ο πρώην πλέον άσος του Ατρομήτου ανακοινώθηκε από τον τουρκικό σύλλογο που την περσινή σεζόν τερμάτισε στη 12η θέση.
Τι και αν πριν από μερικά χρόνια η σχέση τους κυρίως στην Εθνική πέρασε μια δύσκολη περίοδο (έπειτα από ένα τσακωμό σε αγώνα ΠΑΟΚ – Ολυμπιακού), οι Γιάννης Μανιάτης και Γιώργος Τζαβέλλας θα είναι πλέον συμπαίκτες στην Αλάνιασπορ της Τουρκίας!
Ο πρώην πλέον άσος του Ατρομήτου ανακοινώθηκε από τον τουρκικό σύλλογο που την περσινή σεζόν τερμάτισε στη 12η θέση.
Στην Αλάνιασπορ βρίσκεται από τις αρχές του 2017 και ο Γιώργος Τζαβέλλας, όταν διέκοψε ξαφνικά τη συνεργασία του με τον ΠΑΟΚ.
Ο Μανιάτης υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας και στα 31 του ανοίγει ένα ακόμη κεφάλαιο στην καριέρα του, έχοντας περάσει και από το Βέλγιο με τη φανέλα της Σταντάρ Λιέγης.
Μάλιστα, Τζαβέλλας και Μανιάτης θα είναι και πάλι συμπαίκτες στην ίδια ομάδα έπειτα από επτά χρόνια μετά την κοινή παρουσία τους στον Πανιώνιο!
Αξίζει να αναφερθεί πως η Αλάνιασπορ καλωσόρισε τον Μανιάτη (και) στα ελληνικά.
Η Μαρινέλλα έφυγε από τη ζωή και οι θρύλοι του ελληνικού μπάσκετ, Νίκος Γκάλης και Παναγιώτης Γιαννάκης είπαν το δικό τους «αντίο» στη Μεγάλη Κυρία του ελληνικού τραγουδιού.
Η ανάρτηση των ΚΑΕ Άρης, Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού με την οποία αποχαιρετούν τη μεγάλη Μαρινέλλα, τονίζοντας πόσο πολύ αγαπούσε το μπάσκετ η εκλιπούσα.
Ο Παναθηναϊκός ήταν ο νικητής του δεύτερου ημιτελικού της Volley League, επικρατώντας με 3-2 σετ του Ολυμπιακού στο κλειστό του Ρέντη και κάνοντας το 2-0 στη σειρά.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας