Με αποκλεισμό τριών αγωνιστικών τιμωρήθηκε ο Ντιέγκο Γκοντίν από την πειθαρχική επιτροπή της ισπανικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας.
Ο διεθνής Ουρουγουανός κεντρικός αμυντικός της Ατλέτικο Μαδρίτης, αποβλήθηκε κόντρα στην Εϊμπάρ για την 36η αγωνιστική της «πριμέρα ντιβιζιόν» και η λίγκα τον τιμώρησε με τρεις αγωνιστικές, λόγω της διαμαρτυρίας του προς τους διαιτητές της αναμέτρησης.
Αυτό σημαίνει πως ο Γκοντίν θα χάσει τα δύο τελευταία ματς του ισπανικού πρωταθλήματος κόντρα στις Μπέτις και Μπιλμπάο, ενώ δεν θα παίξει και στο πρώτο ματς της νέας σεζόν.
Τα συστατικά του χυμού παντζαριού υποστηρίζουν την καρδιά και την κυκλοφορία του αίματος, ενώ παράλληλα συμβάλλουν στη φυσική ρύθμιση της αρτηριακής πίεσης.