Συνέχεια στο Κύπελλο με το δεύτερο «πιάτο» της αγωνιστικής
Με τους αγώνες της Τετάρτης συνεχίζεται η 2η αγωνιστική των ομίλων στο Κύπελλο Ελλάδας. Ο Παναθηναϊκός, ο οποίος προβληματίζει έντονα με την απόδοση του φιλοξενείται στην Κρήτη από τον ΟΦΗ στις 19:30 και θέλει τη νίκη, τόσο για βαθμολογικούς σκοπού, αφού στην πρεμιέρα είχε μείνει στο 0-0 με τον Ηρακλή, όσο και για ψυχολογικούς. Για το ίδιο όμιλο (3ο) ο Ηρακλής υποδέχεται στις 17:15 τον Απόλλων Σμύρνης.
Ο Παναθηναϊκός, ο οποίος προβληματίζει έντονα με την απόδοση του φιλοξενείται στην Κρήτη από τον ΟΦΗ στις 19:30 και θέλει τη νίκη, τόσο για βαθμολογικούς σκοπού, αφού στην πρεμιέρα είχε μείνει στο 0-0 με τον Ηρακλή, όσο και για ψυχολογικούς. Για το ίδιο όμιλο (3ο) ο Ηρακλής υποδέχεται στις 17:15 τον Απόλλων Σμύρνης.
Την «αυλαία» της ημέρας ανοίγουν στις 15:00 οι αγώνες Λάρισα – Πανελευσινιακός, Κέρκυρα – Λαμία και Παναιτωλικός – Πανθρακικός, ενώ Κισσαμικός και Πανιώνιος παίρνουν τη σκυτάλη στις 17:15.
«Βρέξει-χιονίσει» οι διαιτητές της Super League ορίζονται σερί και μπορείτε να δείτε πόσο αμείβονται ανάλογα με τον ρόλο (διαιτητής, 4ος, VAR , ή AVAR) που επιλέγονται
Η ήττα από τον Ντένις Σαποβάλοβ στο Indian Wells θα ρίξει τον Στέφανο Τσιτσιπά τουλάχιστον στο Νο.50, ενώ πολύ είναι πιθανό να πέσει ακόμα περισσότερο.
Οι δημοτικές επιτροπές ενέκριναν το σχέδιο σκοπιμότητας – Το έργο για το νέο γήπεδο της Ρόμα προχωρά προς την τελική έγκριση του δημοτικού συμβουλίου της Ρώμης.
Με το «παράθυρο» ότι τα αντικείμενα που έριξαν οι οπαδοί της στο Πανθεσσαλικό Στάδιο δεν ήταν πρόσφορα να προκαλέσουν σωματική βλάβη η ΔΕΑΒ απάλλαξε την ΑΕΚ. Το ίδιο… βιολί και με Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ!
Βάιος Μπαλάφας
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας