Χωρίς τον Βαγγέλη Πλατέλλα θα παραταχθεί η ΑΕΚ στο εκτός έδρας ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, που θα διεξαχθεί την Κυριακή (19:30) στην Τούμπα, για την 9η αγωνιστική της Super League. Ο Ζοσέ Μοράϊς αποφάσισε να αφήσει εκτός αποστολής τον βραχύσωμο επιθετικό που ήταν βασικός στους τελευταίους τρεις αγώνες της ΑΕΚ, όπως έκανε και με τον ανέτοιμο Ρόναλντ Βάργκας, τον Ανταμ Τζανετόπουλο και τον τραυματία, Τζόλεον Λέσκοτ.
Χωρίς τον Βαγγέλη Πλατέλλα θα παραταχθεί η ΑΕΚ στο εκτός έδρας ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, που θα διεξαχθεί την Κυριακή (19:30) στην Τούμπα, για την 9η αγωνιστική της Super League.
Ο Ζοσέ Μοράϊς αποφάσισε να αφήσει εκτός αποστολής τον βραχύσωμο επιθετικό που ήταν βασικός στους τελευταίους τρεις αγώνες της ΑΕΚ, όπως έκανε και με τον ανέτοιμο Ρόναλντ Βάργκας, τον Ανταμ Τζανετόπουλο και τον τραυματία, Τζόλεον Λέσκοτ.
Αντίθετα, επιστρέφει στην αποστολή της «Ενωσης», ο Πατίτο Ροντρίγκες, που εξέτισε την ποινή του, ενώ οι «εκλεκτοί» του Πορτογάλου τεχνικού, είναι οι Ανέστης, Μπάρκας, Μπακάκης, Γκάλο, Ντίντακ, Ντίας, Τσιγκρίνσκι, Κολοβέτσιος, Λαμπρόπουλος, Γιόχανσον, Σιμόες, Γαλανόπουλος, Μάνταλος, Μπακασέτας, Χριστοδουλόπουλος, Ροντρίγκες, Αραβίδης, Πέκχαρτ και Αλμέιδα.
Η Κρίσταλ Πάλας νίκησε 3-1 με ανατροπή την Τότεναμ και την άφησε έναν πόντο πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Καταδίκασε την ομάδα του με πέναλτι και αποβολή ο Φαν ντε Βεν.
Η Βαλένθια ενώ προηγούνταν άνετα καθ’ όλη την διάρκεια του παιχνιδιού, βρέθηκε στα τελευταία λεπτά με την πλάτη στον τοίχο, όμως το καλάθι του Μπαντιό της χάρισε τη νίκη.