Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ρότζερ Γουότερς: Τραμπ είσαι μαλ**ας!

Ρότζερ Γουότερς: Τραμπ είσαι μαλ**ας!

O Ρότζερ Γουότερς, το πάλαι ποτέ μέλος των θρυλικών Pink Floyd, «έκραξε» από σκηνής τον Ντόναλντ Τραμπ αποκαλώντας τον «μαλ**α». Το περιστατικό έλαβε χώρα κατά την διάρκεια της συναυλίας του βρετανού μουσικού στην Πόλη του Μέξικο το Σάββατο το βράδυ ενώ από τα πυρά του δεν ξέφυγε ούτε ο πρόεδρος του Μεξικού Ενρίκε Πένια Νιέτο.

Ο Ντόναλντ Τραμπ εκτός από υποψήφιος πλανητάρχης, επιτελεί και ρόλο… του «πολιτικού σάκου του μποξ» για πολύ κόσμο –είναι ένας ρόλος που έχει κερδίσει με το σπαθί του, αν μη τι άλλο.

Το Σάββατο το βράδυ πάνω από 170.000 Μεξικάνοι θεατές είχαν την ευκαιρία να «κράξουν» τον Ρεπουμπλικάνο υποψήφιο για τον Λευκό Οίκο, δράττοντας την ευκαιρία που τους έδωσε ο Ρότζερ Γουότερς.

Το πάλαι ποτέ μέλος των θρυλικών Pink Floyd εμφανίστηκε στην Πλάθα ντε λα Κονστιτουθιόν της Πόλης του Μεξικό και κατά τη διάρκεια του τραγουδιού «Pigs (Three Different Ones)» στις γιγαντοοθόνες πίσω από τη σκηνή εμφανίστηκε η μορφή του Τραμπ με ένα όπλο, καθώς και απεικονίσεις του με κουκούλες της Κου-Κλουξ-Κλαν.

Εκεί όμως που έγινε χαμός ήταν όταν προς το τέλος του τραγουδιού έκανε την εμφάνισή του στις γιγαντοοθόνες ένα μήνυμα γραμμένο στα ισπανικά: «Trump eres un pendejo» δηλαδή Τραμπ είσαι μαλ**ας.

Ωστόσο από τα πυρά του Γουότερς δεν ξέφυγε ούτε ο πρόεδρος του Μεξικού Ενρίκε Πένια Νιέτο. Ο βρετανός μουσικός βγήκε στη σκηνή και κρατώντας ένα χαρτί διάβασε σε σπαστά ισπανικά ένα μήνυμα, καλώντας τον Mεξικανό πρόεδρο να παραιτηθεί.

Ο Γουότερς υπενθύμισε πως στα τέσσερα χρόνια της θητείας του Νιέτο έχουν εξαφανιστεί στη χώρα πάνω από 28.000 άνθρωποι, ενώ το κοινό από κάτω αποδοκίμαζε τον πρόεδρο φωνάζοντας «Έξω ο Πένια!» και τον αποκαλούσε «δολοφόνο».

«Είναι ώρα να ρίξουμε το τείχος που χωρίζει τους πιο πλούσιους από τους πιο φτωχούς», είπε τότε ο Ρότζερ Γουότερς σε σπαστά ισπανικά.

Και για όσους πιθανώς πουν από μέσα τους «μιλάει τώρα και ο Γουότερς για φτώχεια που είναι ένας από τους πιο πλούσιους βρετανούς μουσικούς» , να τονίσουμε πως η συναυλία που έδωσε μπροστά σε 170.000 θεατές ήταν δωρεάν για όλους.

Κωνσταντίνος Τσάβαλος

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 15:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 4ο τελικό της Α1 μπάσκετ γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024