Για δεύτερο στη σειρά τουρνουά Open μπιτς βόλεϊ η εθνική γυναικών ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της στον όμιλο του κυρίως ταμπλό με τρεις νίκες σε ισάριθμους αγώνες κατακτώντας πανηγυρικά την πρώτη θέση κι ένα εισιτήριο για το β’ γύρο των νοκ άουτ αγώνων.Στο σημερινό ματς η Βίκυ Αρβανίτη, Πένυ Καραγκούνη επικράτησαν με 2-1 (21-17, 13-21, 15-13) των Κολότσοβα/Κβαπίλοπα από την Τσεχία και πλέον περιμένουν να μάθουν τον αντίπαλο τους στον αυριανό αγώνα.
Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε το ντέρμπι στη Λισαβόνα ανάμεσα στην Μπενφίκα και την Σπόρτινγκ, με τις δύο ομάδες να μένουν στο 1-1 και να χάνουν έδαφος στη μάχη με την Πόρτο για τον τίτλο.
Η Γκλάντμπαχ επιβεβαίωσε την ανοδική της πορεία και επικράτησε εκτός έδρας της Μάιντς με 1-0, με τους γηπεδούχους να μένουν στην τελευταία θέση της βαθμολογίας.
Καταιγιστικός ήταν ο Εργκίν Αταμάν στο flash interview μετά την ήττα του Παναθηναϊκού από τη Βαλένθια, καθώς υπογράμμισε ότι η ομάδα του έκανε λάθη και δεν άξιζε τη νίκη.