Ο Γουόλτερς έστειλε την Ιρλανδία στο Euro 2016
Η Ιρλανδία έγινε η δεύτερη ομάδα (σ.σ. μετά την Ουγγαρία) που εξασφάλισε την πρόκρισή της στην τελική φάση του EURO 2016. Η ομάδα του Μάρτιν Ο’Νιλ επικράτησε με 2-0 της Βοσνίας/Ερζεγοβίνης στο «Αβίβα Στάντιουμ» του Δουβλίνου στο δεύτερο αγώνα μπαράζ των προκριματικών και μετά το 1-1 της περασμένης Παρασκευής στη Ζένιτσα πήρε με θριαμβευτικό τρόπο το «εισιτήριο» για τους τελικούς του επερχόμενου ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.
Η Ιρλανδία έγινε η δεύτερη ομάδα (σ.σ. μετά την Ουγγαρία) που εξασφάλισε την πρόκρισή της στην τελική φάση του EURO 2016.
Η ομάδα του Μάρτιν Ο’Νιλ επικράτησε με 2-0 της Βοσνίας/Ερζεγοβίνης στο «Αβίβα Στάντιουμ» του Δουβλίνου στο δεύτερο αγώνα μπαράζ των προκριματικών και μετά το 1-1 της περασμένης Παρασκευής στη Ζένιτσα πήρε με θριαμβευτικό τρόπο το «εισιτήριο» για τους τελικούς του επερχόμενου ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.
Μεγάλος πρωταγωνιστής του ματς ήταν ο Τζόναθαν Γουόλτερς, ο οποίος πέτυχε και τα δύο γκολ της συνάντησης. Άνοιξε το σκορ στο 24΄ και στο 70΄ «σφράγισε», ουσιαστικά, την πρόκριση της ομάδας του. Στις καθυστερήσεις του ματς το βολέ του Ιμπίσεβιτς τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι.
Συνοπτικά το πρόγραμμα των αγώνων ρεβάνς (σε παρένθεση το σκορ του πρώτου αγώνα):
Ουγγαρία-Νορβηγία 2-1 (1-0)
Ιρλανδία-Βοσνία/Ερζεγοβίνη 2-0 (1-1)
Σλοβενία-Ουκρανία 17/11 (0-2)
Δανία-Σουηδία 17/11 (1-2)
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Χουάντσο: «Σπουδαία ομάδα ο Ολυμπιακός»
- Αταμάν: «Θα είμαστε σίγουρα στο Final Four της Euroleague»
- Το βήμα τίτλου της Άρσεναλ και η επίθεση του Χιούρτζελερ στους «κανονιέρηδες»
- Παναθηναϊκός: Με Χολμς κόντρα στον Ολυμπιακό, κρίνεται του Λεσόρ
- Αλλαγές στα πλέι-οφ ανόδου ανακοίνωσε η Τσάμπιονσιπ
- Ολυμπιακός: Τα δύο ματς με τον ΠΑΟΚ και ο Ροντινέι
- Από το πλατό του Ted Lasso στα γήπεδα των ΗΠΑ: Ο Κρίστο Φερνάντες ονειρεύεται να γίνει ποδοσφαιριστής στα 35 του
- «Δεν ξέρεις τη δουλειά σου, αύριο θα σε αναφέρω» – Η ένταση που είχε ο Απόστολος Τσιτσιπάς με τον διαιτητή (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 05.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/mindaugas-vitkus-ju-dVR1jkmE-unsplash-1-315x220.jpg)


















































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442