
Για το Δεκέμβριο μετατίθεται η συναυλία των Sisters Of Mercy στην Αθήνα
Λόγοι υγείας οδήγησαν στην αναβολή της προγραμματισμένης για το Σάββατο συναυλίας των Sisters Of Mercy στην Αθήνα, στο χώρο της Ιεράς Οδού. Η νέα συναυλία μετατίθεται για τον προσεχή Δεκέμβριο
Λόγοι υγείας οδήγησαν στην αναβολή της προγραμματισμένης για το Σάββατο συναυλίας των Sisters Of Mercy στην Αθήνα, στο χώρο της Ιεράς Οδού.
Τα μέλη της μπάντας αλλά και αρκετοί από το crew που τη συνοδεύει, προσβλήθηκαν από σοβαρή ίωση ενώ ταξίδευαν από το Βέλγιο προς τη Γερμανία, όπου θα πραγματοποιούσαν την επόμενη στάση της περιοδείας που ξεκίνησαν μέσα στον Οκτώβριο.
Ο Andrew Eldritch εξετάστηκε από γιατρό που διέγνωσε πως έχει προσβληθεί από ιογενή λαρυγγίτιδα και του απαγόρευσε να τραγουδήσει για τουλάχιστον 5 ημέρες. Συνέπεια αυτού, η αναβολή των τριών τελευταίων συναυλιών της περιοδείας: στην Κολωνία, το Βερολίνο και την Αθήνα.
Ωστόσο, τα ευχάριστα νέα για το ελληνικό κοινό είναι πως η ημερομηνία τέλεσης της συναυλίας στην Αθήνα μετατίθεται για την Κυριακή 6 Δεκεμβρίου και μάλιστα σε νέο μεγαλύτερο χώρο, αφού τα εισιτήρια για το club της Ιεράς Οδού είχαν σχεδόν εξαντληθεί, όπως ανακοινώνει η διοργανώτρια εταιρεία.
Έτσι, οι Sisters Of Mercy θα ανέβουν στη σκηνή του Gazi Music Hall, λίγες ημέρες πριν πάνε στην Κολωνία και το Βερολίνο για να πραγματοποιήσουν τις εκεί αναβληθείσες συναυλίες.
Ο νέος και μεγαλύτερος χώρος βρίσκεται ακριβώς απέναντι από τον προηγούμενο (Ιερά Οδός 7-13, Γκάζι, 400 μέτρα από τον Σταθμό Μετρό “Κεραμεικός”).
Όσα εισιτήρια έχουν ήδη προπωληθεί εξακολουθούν να ισχύουν κανονικά ενώ η διάθεσή τους συνεχίζεται, προς 27 ευρώ, τηλεφωνικά στο 11 876, στα καταστήματα Public, Seven Spots, Παπασωτηρίου, Ιανός, Reload, Media Markt και το www.viva.gr. Στο ταμείο, η τιμή θα είναι 30 ευρώ.
Τη συναυλία θα ανοίξουν οι Mani Deum.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- «Αλλαγή καθεστώτος» στο Ιράν που μας έδωσε «από σεβασμό» 20 τάνκερ με πετρέλαιο, δηλώνει ο Τραμπ
- Ελ Σαλβαδόρ: Να τερματιστεί η κατάσταση έκτακτης ανάγκης, ζητά η HRW από τον Μπουκέλε
- Ιράν: Πάνω από 100.000 πολιτικά κτίρια έχουν καταστραφεί ή υποστεί ζημιές από τις επιδρομές ΗΠΑ και Ισραήλ
- Γάζα: 9 νεκροί σε πλήγματα του Ισραήλ – «Κοριτσάκι» ανάμεσα στους σκοτωμένους
- Λίβανος: Κυανόκρανος σκοτώθηκε από έκρηξη βλήματος – Ενα ακόμη μέλος της UNIFIL σε κρίσιμη κατάσταση
- Πετρέλαιο: Πάνω από τα 100 δολάρια το WTI και τα 115 το Brent στις ασιατικές αγορές
- Ισραήλ: Καλείται από το Συμβούλιο της Ευρώπης να εγκαταλείψει το νομοσχέδιο για τη θανατική ποινή
- 3 άμαχοι νεκροί στην Ουκρανία, ανάμεσά τους 13χρονος, και ένας στη νοτιοανατολική Ρωσία
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 30.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/paul-pastourmatzis-36plOdZK_uY-unsplash-315x220.jpg)



![Μέση Ανατολή: Πώς ο πόλεμος μπορεί να πυροδοτήσει παγκόσμια επισιτιστική κρίση [γραφήματα]](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2022/06/ot_sithra34-2-300x300.png)












































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442