Χωρίς Έβανς η Βόρεια Ιρλανδία απέναντι στην Ελλάδα
Χωρίς τον Τζόνι Έβανς, ο οποίος ταλαιπωρείται από τραυματισμό, θα υποδεχθεί την Πέμπτη η Βόρεια Ιρλανδία την εθνική Ελλάδας στο Μπέλφαστ, στο πλαίσιο του 6ου ομίλου της προκριματικής φάσης για το EURO 2016. Όπως μεταδίδουν τα βρετανικά ΜΜΕ, ο άλλοτε αμυντικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αποχώρησε χωλαίνοντας στη σαββατιάτικη ήττα 2-0 της Γουέστ Μπρομ από την Κρίσταλ Πάλας.
Χωρίς τον Τζόνι Έβανς, ο οποίος ταλαιπωρείται από τραυματισμό, θα υποδεχθεί την Πέμπτη η Βόρεια Ιρλανδία την εθνική Ελλάδας στο Μπέλφαστ, στο πλαίσιο του 6ου ομίλου της προκριματικής φάσης για το EURO 2016.
Όπως μεταδίδουν τα βρετανικά ΜΜΕ, ο άλλοτε αμυντικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αποχώρησε χωλαίνοντας στη σαββατιάτικη ήττα 2-0 της Γουέστ Μπρομ από την Κρίσταλ Πάλας.
Η Βόρεια Ιρλανδία, η οποία βρίσκεται ένα βαθμό μπροστά από τη δεύτερη Ρουμανία, θα προκριθεί στην τελική φάση, εάν πάρει δύο βαθμούς στα εναπομείναντα παιχνίδια με την Ελλάδα και τη Φινλανδία.
Δεν έχει προκριθεί ποτέ σε τελική φάση Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, ενώ έδωσε για τελευταία φορά το «παρών» σε τελικά Μουντιάλ το 1986.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.