Έκπληξη η Μακάμπι, πέρασαν Μάλμε, Σαχτάρ, εκτός η Μονακό
Η Μακάμπι Τελ Αβίβ ολοκλήρωσε την έκπληξη που ξεκίνησε πριν από 8 ημέρες στην Ελβετία και προκρίθηκε στους ομίλους του Champions League αφήνοντας έξω τη Βασιλεία. Η πανίσχυρη έδρα της Μάλμε «μίλησε» και απόψε και η Σουηδική ομάδα θα είναι ξανά παρούσα στους ομίλους καθώς επικράτησε 2-0 της Σέλτικ (α΄αγ. 2-3). Θρίλερ στο Λβιβ όπου η Ραπίντ Βιέννης είχε δοκάρι στο 90+5', όμως έμεινε το τελικό 2-2 εναντίον της Σαχτάρ που δίνει την πρόκριση στους Ουκρανούς. Τέλος, η Μονακό πάλεψε για τη μεγάλη ανατροπή του 3-1 του πρώτου αγώνα, αλλά δεν τα κατάφερε απέναντι τη Βαλένθια την οποία κέρδισε 2-1.
Η Μακάμπι Τελ Αβίβ ολοκλήρωσε την έκπληξη που ξεκίνησε πριν από 8 ημέρες στην Ελβετία και προκρίθηκε στους ομίλους του Champions League αφήνοντας έξω τη Βασιλεία. Παρότι δε νίκησε ούτε απόψε (1-1 στο Τελ Αβίβ), πήρε το «εισιτήριο» χάρη στα εκτός έδρας γκολ, καθώς το πρώτο ματς είχε λήξει ισόπαλο 2-2.
Η πανίσχυρη έδρα της Μάλμε «μίλησε» και απόψε και η Σουηδική ομάδα θα είναι ξανά παρούσα στους ομίλους καθώς επικράτησε 2-0 της Σέλτικ (α΄αγ. 2-3).
Θρίλερ στο Λβιβ όπου η Ραπίντ Βιέννης είχε δοκάρι στο 90+5′, όμως έμεινε το τελικό 2-2 εναντίον της Σαχτάρ που δίνει την πρόκριση στους Ουκρανούς.
Τέλος, η Μονακό πάλεψε για τη μεγάλη ανατροπή του 3-1 του πρώτου αγώνα, αλλά δεν τα κατάφερε απέναντι τη Βαλένθια την οποία κέρδισε 2-1. Τα αποτελέσματα και οι σκόρερ (σε παρένθεση το σκορ του πρώτου αγώνα):