Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει απόψε (20:30) την Φενερμπαχτσέ στο πλαίσιο του «Αφιόν Καπ», με τον Μάρκο Σίλβα να μην έχει στην διάθεση του τους Μιλιβόγεβιτς και Πουλίδο. Ο Σέρβος μέσος, ο οποίος δεν αγωνίστηκε ούτε στα πρώτα δύο φιλικά των «ερυθρολεύκων», έκανε και την Τρίτη ατομικό πρόγραμμα, ενώ ο Πουλίδο έμεινε στο ξενοδοχείο για θεραπεία.
Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει απόψε (20:30) την Φενερμπαχτσέ στο πλαίσιο του «Αφιόν Καπ», με τον Μάρκο Σίλβα να μην έχει στην διάθεση του τους Μιλιβόγεβιτς και Πουλίδο.
Ο Σέρβος μέσος, ο οποίος δεν αγωνίστηκε ούτε στα πρώτα δύο φιλικά των «ερυθρολεύκων», έκανε και την Τρίτη ατομικό πρόγραμμα, ενώ ο Πουλίδο έμεινε στο ξενοδοχείο για θεραπεία.
Όμως, πήρε κανονικά μέρος στην πρωινή προπόνηση ο Δημήτρης Σιόβας και αναμένεται να χρησιμοποιηθεί στο φιλικό από τον Πορτογάλο τεχνικό. Ενθαρρυντική είναι η κατάσταση του Γιάννη Μανιάτη, με την επάνοδο του στην πλήρη αγωνιστική δράση να υπολογίζεται σε περίπου ένα μήνα.
Κάθε μέρα που περνάει, ο αρχηγός των «ερυθρολεύκων» ανεβάζει συνεχώς ρυθμούς, ενώ παίρνει μέρος και σε ασκήσεις με μπάλα μαζί με την υπόλοιπη ομάδα.
Τα συστατικά του χυμού παντζαριού υποστηρίζουν την καρδιά και την κυκλοφορία του αίματος, ενώ παράλληλα συμβάλλουν στη φυσική ρύθμιση της αρτηριακής πίεσης.