Συνάντηση Άρνεσεν με το τμήμα σκάουτινγκ και τρία δυνατά φιλικά
Συνάντηση με το τμήμα σκάουτινγκ που κράτησε περίπου 2,5 ώρες είχε ο αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, Φρανκ Άρνεσεν, εν όψει της ενημέρωσης που επιθυμεί να έχει για την ομάδα του, αλλά και εν όψει της παρουσίασής του, την Τετάρτη στις 12:30 το μεσημέρι, από τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Ιάκωβο Αγγελίδη. Τρία φιλικά παιχνίδια στο διάστημα της προετοιμασίας στην Ολλανδία έκλεισε ο ΠΑΟΚ, με πρώτο αυτό στις 4 Ιουλίου με μια ομάδα ελεύθερων ποδοσφαιριστών Βελγίου/Ολλανδίας.
Συνάντηση με το τμήμα σκάουτινγκ που κράτησε περίπου 2,5 ώρες είχε ο αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, Φρανκ Άρνεσεν, εν όψει της ενημέρωσης που επιθυμεί να έχει για την ομάδα του, αλλά και εν όψει της παρουσίασής του, την Τετάρτη στις 12:30 το μεσημέρι, από τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Ιάκωβο Αγγελίδη.
Στην παρουσίασή του ο Δανός παλαίμαχος διεθνής ποδοσφαιριστής θα αναλύσει το πλάνο της δικής του τριετίας και το «χτίσιμο» της νέας ομάδας του «Δικεφάλου της Θεσσαλονίκης».
Ανάλογη συνάντηση του Φρανκ Άρνεσεν αναμένεται μέχρι την Παρασκευή και με τον γιατρό Γιάννη Ράλλη για την οργάνωση του ιατρικού τμήματος.
Τρία φιλικά παιχνίδια στο διάστημα της προετοιμασίας στην Ολλανδία έκλεισε ο ΠΑΟΚ, με πρώτο αυτό στις 4 Ιουλίου με μια ομάδα ελεύθερων ποδοσφαιριστών Βελγίου/Ολλανδίας.
Στις 8/7 θα γίνει ένα δυνατό τεστ με την γερμανική Μπόχουμ και στις 10 ή 11 Ιουλίου ένα τελευταίο με τη βελγική Μπριζ.
Μετά από το τελευταίο αυτό φιλικό ο ΠΑΟΚ θα κλείσει την προετοιμασία του στο Άρνεμ της Ολλανδίας και σύμφωνα με το πρόγραμμα θα μεταβεί από εκεί με πτήση τσάρτερ στην πόλη, στην οποία θα δώσει τον πρώτο αγώνα για τον β΄ προκριματικό γύρο του Europa League, είτε στο Ζάγκρεμπ με αντίπαλο την Λοκομοτίβα, είτε στην Ουαλία με αντίπαλο την Μπρόουτον.