Ο Αλφόνσο Κουαρόν πρόεδρος της κριτικής επιτροπής του Φεστιβάλ Βενετίας
Στη Βενετία επιστρέφει ο Αλφόνσο Κουαρόν, δύο χρόνια μετά την προβολή του Gravity στην έναρξη του Φεστιβάλ. Αυτή τη φορά θα είναι πρόεδρος της κριτικής επιτροπής του 72ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας.
Στη Βενετία επιστρέφει ο Αλφόνσο Κουαρόν, δύο χρόνια μετά την προβολή του Gravity στην έναρξη του Φεστιβάλ. Αυτή τη φορά θα είναι πρόεδρος της κριτικής επιτροπής του 72ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας.
Ο Κουαρόν έχει μεγάλη σχέση με τη Βενετία. Το 2001 η ταινία Θέλω και τη Μαμά σου κέρδισε βραβείο σεναρίου και ερμηνείας για τους Γκαέλ Γκαρσία Μπερνάλ και Ντιέγκο Λούνα, ενώ το 2006, το Children of Men κέρδισε βραβείο για καλύτερη φωτογραφία.
Το Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας θα διεξαχθεί από τις 2 έως τις 12 Σεπτεμβρίου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Κίνηση στους δρόμους: Μποτιλιάρισμα στον Κηφισό – Πού εντοπίζονται τα μεγαλύτερα προβλήματα
- Ο Κωστούλας έβαλε… φωτιά στο «X» με το «ψαλιδάκι»: «El Babinho, το αστέρι της Μπράιτον είναι εδώ» (vids)
- Σεισμός 4 Ρίχτερ νοτιοδυτικά της Λακωνίας
- Η Ιαπωνία σπάει ρεκόρ στους τουρίστες, με τους Κινέζους ωστόσο να της γυρνούν την πλάτη – Ο στόχος για το 2030
- Ο Κωστούλας «τρέλανε» το Νησί: Υπόκλιση από τα Μέσα στην Αγγλία για το απίθανο «ψαλίδακι» (pic, vid)
- Τραμπ για «Συμβούλιο Ειρήνης» – Επιβεβαιώνει το κάλεσμα στον Πούτιν και απειλεί τον Μακρόν
- Ανεμοδαρμένα Ύψη – Ο Τζέικομπ Ελόρντι και η Μάργκο Ρόμπι απόλαυσαν την ερωτική ιστορία «στην πραγματικότητα»
- Το κίνημα για τα Τέμπη έγινε για περισσότερη δημοκρατία όχι για λιγότερα δικαιώματα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 20.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/danie-franco-wEuWV0Vz9uw-unsplash-315x220.jpg)


















































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442