MVP ο Ντομίνγκες, καλύτερο γκολ του Χαλκιαδάκη στην 32η αγωνιστική
Ο Αλεχάντρο Ντομίνγκες αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης της 32ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας και κατέκτησε το βραβείο του MVP, στη σχετική ψηφοφορία που διοργανώνουν η Σούπερ Λίγκα, ο ΠΣΑΠ και η NOVA.
Ο Αλεχάντρο Ντομίνγκες αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης της 32ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας και κατέκτησε το βραβείο του MVP, στη σχετική ψηφοφορία που διοργανώνουν η Σούπερ Λίγκα, ο ΠΣΑΠ και η NOVA.
Ο Αργεντινός σταρ του Ολυμπιακού συγκέντρωσε το 38,02% των ψήφων, και άφησε πίσω του τον Γιώργο Γιακουμάκη (Πλατανιάς) με 29,74% και τον Νίκο Καρέλη (Παναθηναϊκός) με 29,74%.
Παράλληλα, ο Μπρούνο Χαλκιαδάκης (Εργοτέλης) πήρε το βραβείο για το καλύτερο γκολ της αγωνιστικής. Ο άσος της κρητικής ομάδας πήρε το 65,56%των ψήφων, ενώ ακολούθησαν ο Ολιβιέ Μπουμάλ (Πανιώνιος) με 17,44% και ο Πελέ (Λεβαδειακός) με 17,00%.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ολυμπιακός: Ο Θρύλος της Ευρώπης έγινε 101 ετών – 341 τίτλοι για τον μεγαλύτερο πολυαθλητικό σύλλογο
- Ολυμπιακός: Έφηβος ετών… 101 (pics)
- Η Αυστραλία δέχθηκε να χορηγήσει βίζες σε πέντε μέλη της εθνικής γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου του Ιράν
- Πρόωρος… τελικός στους «8» του FΑ Cup Αγγλίας μετά την κλήρωση: Μάντσεστερ Σίτι εναντίον Λίβερπουλ
- Χειμερινοί Παραολυμπιακοί Αγώνες: Η Ρωσία άκουσε τον ύμνο ξανά σε διοργάνωση της ΔΟΕ μετά από μια δεκαετία
- A BOLA: «Ελ Κααμπί, Παυλίδης και Τζόλης στους 30 παίκτες με τις περισσότερες τελικές στο Champions League»
- Ο Μαξ Ντόουμαν είναι το next big thing στο πλάνο του Αρτέτα
- Ισοπαλία ΑΕΚ και ΠΑΟΚ στο ντέρμπι του χάντμπολ προς όφελος του Ολυμπιακού
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 10.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/fausto-garcia-menendez-6p_jg_Ayldo-unsplash-315x220.jpg)







































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442