Η Ισπανία χάνει τον Ντιέγκο Κόστα για το ματς με την Ουκρανία
Σημαντικό πλήγμα για την εθνική Ισπανίας, καθώς δεν θα έχει στην 11άδα της τον Ντιέγκο Κόστα στο κρίσιμο παιχνίδι της Παρασκευής με την Ουκρανία. Ο Ισπανός επιθετικός της Τσέλσι υπέστη νέα θλάση στην αναμέτρηση με τη Χαλ. Ο διεθνής άσος αντικαταστάθηκε περίπου 15 λεπτά πριν τη λήξη της αναμέτρησης και ο Ζοζέ Μουρίνιο ανέφερε ότι ο Κόστα αντιλήφθηκε αμέσως το μέγεθος του προβλήματος και ζήτησε αμέσως αλλαγή.
Σημαντικό πλήγμα για την εθνική Ισπανίας, καθώς δεν θα έχει στην 11άδα της τον Ντιέγκο Κόστα στο κρίσιμο παιχνίδι της Παρασκευής με την Ουκρανία. Ο Ισπανός επιθετικός της Τσέλσι υπέστη νέα θλάση στην αναμέτρηση με τη Χαλ.
Ο διεθνής άσος αντικαταστάθηκε περίπου 15 λεπτά πριν τη λήξη της αναμέτρησης και ο Ζοζέ Μουρίνιο ανέφερε ότι ο Κόστα αντιλήφθηκε αμέσως το μέγεθος του προβλήματος και ζήτησε αμέσως αλλαγή:
«Αυτό το πρόβλημα υπάρχει από τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ πέρυσι. Δεν ήταν έτοιμος και πίεσε τον οργανισμό του για να αγωνιστεί. Σίγουρα θα μείνει αρκετές ημέρες εκτός δράσης και δεν θα είναι έτοιμος στο παιχνίδι της Ισπανίας», επεσήμανε χαρακτηριστικά ο Μουρίνιο.
Η Ισπανία υποδέχεται την Ουρκανία, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής των προκριματικών. Οι «φούριας ρόχας» είναι στη δεύτερη της βαθμολογίας, μαζί με την Ουκρανία, του 3ου ομίλου των προκριματικών και θέλει μόνο τη νίκη. Στην πρώτη θέση είναι η Σλοβακία με 12 βαθμούς.
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, Φ hill Sessions επιστρέφει στο Θέατρο «Δόρα Στράτου» στον Λόφο Φιλοπάππου, παρουσιάζοντας ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα 16 συναυλιών
Το χαμένο δραματικό ειδύλλιο «Ο μαγεμένος βοσκός», που ο Σπυρίδων Περεσιάδης έγραψε το 1909 παρουσιάζεται μέσα από τη σύγχρονη, λυρική ανάγνωση του Γιάννη Σκουρλέτη.
Οι δηλώσεις που έκανε στους εκπροσώπους του Τύπου ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ενόψει του φιλικού αγώνα της Εθνικής με την Παραγουάη. Τι είπε για το μέλλον της ομάδας αλλά και για την αποχώρηση του Μάνταλου.
Παρότι ο Ρόδρι παραδέχθηκε ότι «φυσικά και θα πήγαινα στη Ρεάλ», η Μάντσεστερ Σίτι ετοιμάζει πρόταση για την επέκταση του συμβολαίου του που λήγει το 2027
Ο Ζοάν Λαπόρτα ο οποίος ανανέωσε τη θητεία του στην προεδρία της Μπαρτσελόνα φέρεται να έχει βασικό στόχο για το καλοκαίρι τον Χούλιαν Άλβαρες της Ατλέτικο Μαδρίτης.
Αποκάλυψη: «Τρέμουν» στο ενδεχόμενο να παίξουν ρόλο στις αξιολογήσεις του καλοκαιρού σχετικά με τον πίνακα της Super League λόγω φάλτσων της ΚΕΔ με τις εκθέσεις των παρατηρητών διαιτησίας
Βάιος Μπαλάφας
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας