Βίντεο του ΠΑΟΚ για τον κακό αγωνιστικό χώρο του ΔΑΚ Κομοτηνής
Μπορεί η Σούπερ Λιγκ, αλλά και ο διαιτητής του αγώνα Πανθρακικός - ΠΑΟΚ, Δημήτρης Στυλιάρας, να τονίζουν ότι ο αγωνιστικός χώρος του ΔΑΚ Κομοτηνής είναι κατάλληλος για να διεξαχθεί το ματς, από τον «δικέφαλο» έχουν αντιρρήσεις. Μάλιστα για του λόγου το αληθές «ανέβασαν» στον επίσημο λογαριασμό της ομάδας στο facebook ένα βίντεο, στο οποίο φαίνεται να ξεκολλάει ένα ολόκληρο κομμάτι του χλοοτάπητα.
Μπορεί η Σούπερ Λιγκ, αλλά και ο διαιτητής του αγώνα Πανθρακικός – ΠΑΟΚ, Δημήτρης Στυλιάρας, να τονίζουν ότι ο αγωνιστικός χώρος του ΔΑΚ Κομοτηνής είναι κατάλληλος για να διεξαχθεί το ματς, από τον «δικέφαλο» έχουν αντιρρήσεις.
Μάλιστα για του λόγου το αληθές «ανέβασαν» στον επίσημο λογαριασμό της ομάδας στο facebook ένα βίντεο, στο οποίο φαίνεται να ξεκολλάει ένα ολόκληρο κομμάτι του χλοοτάπητα.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας