Τη Δευτέρα συνεδριάζει η Σούπερ Λιγκ για να απαντήσει σε Κοντονή
Τη Δευτέρα (2/3) θα συνεδριάσει το Δ.Σ. της Σούπερ Λιγκ με βασικό θέμα συζήτησης την απόφαση του Υφυπουργού Αθλητισμού, Σταύρου Κοντονή, περί αναστολής τέλεσης του Πρωταθλήματος και λήψη σχετικών αποφάσεων.
Τη Δευτέρα (2/3) θα συνεδριάσει το Δ.Σ. της Σούπερ Λιγκ με βασικό θέμα συζήτησης την απόφαση του Υφυπουργού Αθλητισμού, Σταύρου Κοντονή, περί αναστολής τέλεσης του Πρωταθλήματος και λήψη σχετικών αποφάσεων.
Τα θέματα ημερησίας διατάξεως τα εξής:
1) Ενημέρωση περί της από 25/2/2015 απόφασης του Υφυπουργού Αθλητισμού περί αναστολής τέλεσης του Πρωταθλήματος και λήψη σχετικών αποφάσεων.
2) Θέματα αγωνιστικού και τηλεοπτικού προγράμματος
3) Συμβάσεις με την ΟΠΑΠ Α.Ε.
4) Αιτήματα ΠΑΕ Παναθηναϊκός και ΠΑΕ Πανιώνιος (που δε συζητήθηκαν στο Δ.Σ. της 24/2/2015, λόγω διακοπής αυτού)
5) Θέματα συνεργασίας με τον ΠΣΑΠ
6) Αίτημα ΠΑΕ ΟΦΗ σε σχέση με επιβληθείσες εις βάρος της ποινές
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, Φ hill Sessions επιστρέφει στο Θέατρο «Δόρα Στράτου» στον Λόφο Φιλοπάππου, παρουσιάζοντας ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα 16 συναυλιών
Το χαμένο δραματικό ειδύλλιο «Ο μαγεμένος βοσκός», που ο Σπυρίδων Περεσιάδης έγραψε το 1909 παρουσιάζεται μέσα από τη σύγχρονη, λυρική ανάγνωση του Γιάννη Σκουρλέτη.
Προκρίσεις στην τελική φάση των προκριματικών του Μουντιάλ για Ιταλία, Κόσοβο, Δανία, Πολωνία και Σουηδία, ενώ στα πέναλτι πέρασαν Τσέχοι και Βόσνιοι. - Δείτε τα ζευγάρια των τελικών.
Σερβικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι αντιπροσωπεία της Ομοσπονδίας θα ταξιδέψει στις ΗΠΑ προκειμένου να μιλήσει με τον γιο του Στογιάκοβιτς και να τον πείσει να διαλέξει την Εθνική Σερβίας, αντί της Ελλάδας.