Στις 23 Ιανουαρίου αποφάσισαν στην ΕΠΟ να διεξαχθούν οι εκλογές για την διαδοχή του Γιώργου Σαρρή στη θέση του προέδρου, όπως γνωστοποίησε με ανακοίνωση της η ομοσπονδία. Επίσης επισημοποίησε την απόσυρση της Νίκης Βόλου από το Κύπελλο Ελλάδος.
Στις 23 Ιανουαρίου αποφάσισαν στην ΕΠΟ να διεξαχθούν οι εκλογές για την διαδοχή του Γιώργου Σαρρή στη θέση του προέδρου, όπως γνωστοποίησε με ανακοίνωση της η ομοσπονδία.
Επίσης επισημοποίησε την απόσυρση της Νίκης Βόλου από το Κύπελλο Ελλάδος.
Αναλυτικά:
«Το διοικητικό συμβούλιο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά τη σημερινή του συνεδρίαση, 30/12/2014, έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις.
-Να διεξαχθεί την Παρασκευή 23/1/2015 και ώρα 10:00 σε αίθουσα του ξενοδοχείου Radisson Blue Park (Λ. Αλεξάνδρας 10) η έκτακτη αρχαιρεσιακή γενική συνέλευση των Ενώσεων Ποδοσφαιρικών Σωματείων μελών της Ομοσπονδίας για την εκλογή νέου προέδρου ΔΣ/ΕΠΟ μετά την παραίτηση του κ. Γιώργου Σαρρή.
-Αποδέχθηκε αίτημα της Super League και ενέκρινε την εισήγηση της Επιτροπής Κυπέλλου για μετάθεση το Σάββατο 16/5/2015, από το Σάββατο 9/5/2015, του τελικού αγώνα Κυπέλλου Επαγγελματικών Ομάδων περιόδου 2014-2015.
-Ενέκρινε την εισήγηση της Τεχνικής Επιτροπής για τη διεξαγωγή στην Καστοριά και την Τρίπολη των φιλικών αγώνων προετοιμασίας των Εθνικών Ομάδων Παίδων και Νέων με την Τουρκία (10-12/2/2015) και την Ουκρανία (28-30/3/2015), αντίστοιχα.
-Ενέκρινε εισήγηση της Επιτροπής Κυπέλλου για ματαίωση του αγώνα του Κυπέλλου Επαγγελματικών Ομάδων Νίκη Βόλου-ΟΦΗ, που είχε οριστεί για την Πέμπτη 8/1/2015, μετά την έγγραφη δήλωση της ΠΑΕ Νίκη Βόλου προς της ΕΠΟ, ότι αποχωρεί από τη διοργάνωση».
Βασισμένο στο ομότιτλο μυθιστόρημα του Χρήστου Αζαριάδη, η παράσταση «Χωρίς Άντρες» σε διασκευή και σκηνοθεσία της Αναστασίας Κουρή κάθε Πέμπτη στη σκηνή Brecht-2510.
Ήττα-σοκ και νέα γκέλα ολκής για τη θλιβερή Λίβερπουλ, έχασε δίκαια 2-1 από την ουραγό Γουλβς στο «Μολινό», μετά από μια ακόμη αποκαρδιωτική φετινή εμφάνιση.
Η Μπαρτσελόνα κυριάρχησε κόντρα στην Ατλέτικο προηγήθηκε με 3-0, αλλά δεν πέτυχε την ολική ανατροπή, με τους Ροχιμπλάνκος να περνούν στον τελικό του ισπανικού Κυπέλλου χάρη στο 4-0 του πρώτου ματς.
Η Εθνική Γυναικών κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο του «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης», νίκησε με 3-0 τη Γεωργία κι έκανε ιδανική εκκίνηση στην προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου Γυναικών 2027.
Με κορυφαίο τον Ζάλανκι που έβαλε 7 γκολ, ο Ολυμπιακός πάλεψε στην έδρα της πανίσχυρης Νόβι αλλά τελικά ηττήθηκε στην πρεμιέρα της φάσης των «8» του Len Champions League.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας