Σκόρερ ξανά και… ήρωας της Πούνε ο Κατσουράνης με 4 γκολ
Ο Κώστας Κατσουράνης μετρά 4 γκολ με τη φανέλα της Πούνε Σίτι, καθώς στον αγώνα της Indian Super League, με την Ατλέτικο ντε Κολκάτα, ο Έλληνας ποδοσφαιριστής ήταν αυτός που ισοφάρισε σε 1-1 (ήταν και το τελικό σκορ), μετά από ασίστ του παλιού μας γνώριμου, Μπρούνο Τσιρίλο. Ο Κατσουράνης βρίσκεται στη 2η θέση του πίνακα των σκόρερ του πρωταθλήματος.
Ο Κώστας Κατσουράνης μετρά 4 γκολ με τη φανέλα της Πούνε Σίτι, καθώς στον αγώνα της Indian Super League, με την Ατλέτικο ντε Κολκάτα, ο Έλληνας ποδοσφαιριστής ήταν αυτός που ισοφάρισε σε 1-1 (ήταν και το τελικό σκορ).
Η φιλοξενούμενη Ατλέτικο είχε ανοίξει το σκορ στο 11ο λεπτό με τον Γιακούμπ Ποντάνι για να πετύχει το γκολ της ισοφάρισης ο Κατσουράνης στο φινάλε του πρώτου μέρους.
Συγκεκριμένα, μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Μπρούνο Τσιρίλο γέμισε προς την περιοχή, ο Χοσέμι έδιωξε όπως όπως, αλλά εκεί ήταν ο Κατσουράνης που έστειλε με απευθείας σουτ τη μπάλα στη δεξιά γωνία του αντίπαλου τερματοφύλακα.
Στις 26 Οκτωβρίου, ο Κώστας Κατσουράνης είχε γράψει το όνομά του με «χρυσά γράμματα» στην ιστορία της ομάδας της Ινδίας, όταν πέτυχε το πρώτο γκολ (42΄) στα χρονικά της νεοσύστατης Πούνε και στην εντός έδρας νίκη της με 2-0 επί της Γκόα Γιουνάιτεντ, για την 3η αγωνιστική του ινδικού πρωταθλήματος.
Η Πούνε βρίσκεται στην 7η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 13 βαθμούς, ενώ η Ατλέτικο ντε Κολκάτα είναι 2η με 17 βαθμούς, ενώ ο Κατσουράνης βρίσκεται στη 2η θέση του πίνακα των σκόρερ του πρωταθλήματος.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο Κατσουράνης έλαβε την τιμητική διάκριση του «ήρωα του αγώνα» από τον πανευτυχή διευθύνοντα σύμβουλο της Πούνε, τον οποίο βλέπετε να ποζάρει δίπλα στον διεθνή μέσο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Χάνει το υπόλοιπο της σεζόν στο NBA ο Τζα Μοράντ
- Ο Άρης έγινε 112 ετών: Η κοινή ανάρτηση από ΠΑΕ, ΚΑΕ και Ερασιτέχνη (pics)
- Ο Ολυμπιακός ευχήθηκε στον Βαγγέλη Μαρινάκη (pic)
- Η ανάρτηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για την 25η Μαρτίου
- NBA: Με τριπλ-νταμπλ και νικητήριο καλάθι του Γιόκιτς οι Νάγκετς «πέρασαν» από το Φοίνιξ (vids)
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (25/3): Δράση με Champions League γυναικών στο MEGA και Euroleague
- Τι ψάχνει ο Παναθηναϊκός για την εξάδα της Euroleague – Οι 22 νίκες και το «διπλό»
- Το μήνυμα του Τσιμίκα στον Σαλάχ: «Ένας αληθινός θρύλος που είχα την τύχη να αποκαλώ φίλο» (pic)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 25.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/daniel-joshua-fzbasFbCNww-unsplash-315x220.jpg)










































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442