Εκπληξη στην αποστολή του Αστέρα για Αγγλία με Μπαντιμπανγκά
Ο Στάικος Βεργέτης έκανε την έκπληξη και συμπεριέλαβε τον Ζίγκι Μπαντιμπανγκά στην αποστολή του Αστέρας Τρίπολης, η οποία αναχωρεί αύριο, Τετάρτη, για το Λονδίνο, εν όψει της αναμέτρησης της Πέμπτης με την Τότεναμ για το Europa League.
Ο Στάικος Βεργέτης έκανε την έκπληξη και συμπεριέλαβε τον Ζίγκι Μπαντιμπανγκά στην αποστολή του Αστέρας Τρίπολης, η οποία αναχωρεί αύριο, Τετάρτη, για το Λονδίνο, εν όψει της αναμέτρησης της Πέμπτης με την Τότεναμ για το Europa League.
Ο Βέλγος επιθετικός προέρχεται από απουσία ενός μηνός λόγω θλάσης και μόλις χθες μπήκε στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων, όμως ο τεχνικός της αρκαδικής ομάδας έκρινε ότι μπορεί να βοηθήσει στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν» και τον συμπεριέλαβε στη 18άδα, μαζί με τους Κοσίτσκι, Θεοδωρόπουλο, Λούι, Κυριακόπουλο, Παντελιάδη, Σανκαρέ, Μουνάφο, Ζησόπουλο, Ουσέρο, Τσοκάνη, Γιαννιώτα, Μάσα, Μπαράλες, Νίκο Φερνάντες, Ρόλε, Πάρα και Μπακασέτα. Εκτός πλάνων παραμένουν οι τραυματίες Γκοϊάν, Τιε Μπι, Κιτόκο και Κουρμπέλης.
Η αποστολή του Αστέρα αναχωρεί αύριο από την Τρίπολη για την Αθήνα κι από κει αεροπορικώς για το Λονδίνο. Η τελευταία προπόνηση θα γίνει επί βρετανικού εδάφους, αύριο (22/10) στις 22:00, ενώ ένα τέταρτο νωρίτερα, ο Βεργέτης θα παραχωρήσει την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας