Ο Βενγκέρ ζήτησε συγγνώμη που έσπρωξε τον Μουρίνιο
Ο Αρσέν Βενγκέρ υποχώρησε και τελικά ζήτησε «συγγνώμη» από τον Ζοζέ Μουρίνιο, τον οποίο έσπρωξε κατά τη διάρκεια του αγώνα της Άρσεναλ με την Τσέλσι στο «Στάμφορντ Μπριτζ». Οι δύο τεχνικοί βρίσκονται σε κόντρα εδώ και αρκετά χρόνια, αλλά αυτή τη φορά ο Βενγκέρ το πήγε ένα βήμα παραπάνω από τις λεκτικές επιθέσεις, με την κάμερα να τον «συλλαμβάνει» να σπρώχνει στο στήθος τον Πορτογάλο προπονητή.
Ο Αρσέν Βενγκέρ υποχώρησε και τελικά ζήτησε «συγγνώμη» από τον Ζοζέ Μουρίνιο, τον οποίο έσπρωξε κατά τη διάρκεια του αγώνα της Άρσεναλ με την Τσέλσι στο «Στάμφορντ Μπριτζ».
Οι δύο τεχνικοί βρίσκονται σε κόντρα εδώ και αρκετά χρόνια, αλλά αυτή τη φορά ο Βενγκέρ το πήγε ένα βήμα παραπάνω από τις λεκτικές επιθέσεις, με την κάμερα να τον «συλλαμβάνει» να σπρώχνει στο στήθος τον Πορτογάλο προπονητή.
Ο Αλσατός τεχνικός των «κανονιέρηδων» δήλωσε σχετικά στον γαλλικό τηλεοπτικό σταθμό «TF1»: «Δόθηκε πολλή σημασία σε αυτή την ιστορία, αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν έπρεπε να αντιδράσω έτσι.
»Πάντα μετανιώνω όταν χρησιμοποιώ βία και απολογούμαι γι’ αυτό». Δηλώσεις σχετικά με το θέμα έκανε στο «TF1″ και ο Μουρίνιο, ο οποίος είπε: «Δεν έχω να πω κάτι άλλο. Δεν έχω λόγια για να περιγράψω κάτι που είδαν όλοι».
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, Φ hill Sessions επιστρέφει στο Θέατρο «Δόρα Στράτου» στον Λόφο Φιλοπάππου, παρουσιάζοντας ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα 16 συναυλιών
Το χαμένο δραματικό ειδύλλιο «Ο μαγεμένος βοσκός», που ο Σπυρίδων Περεσιάδης έγραψε το 1909 παρουσιάζεται μέσα από τη σύγχρονη, λυρική ανάγνωση του Γιάννη Σκουρλέτη.
Οι δηλώσεις που έκανε στους εκπροσώπους του Τύπου ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ενόψει του φιλικού αγώνα της Εθνικής με την Παραγουάη. Τι είπε για το μέλλον της ομάδας αλλά και για την αποχώρηση του Μάνταλου.
Παρότι ο Ρόδρι παραδέχθηκε ότι «φυσικά και θα πήγαινα στη Ρεάλ», η Μάντσεστερ Σίτι ετοιμάζει πρόταση για την επέκταση του συμβολαίου του που λήγει το 2027
Ο Ζοάν Λαπόρτα ο οποίος ανανέωσε τη θητεία του στην προεδρία της Μπαρτσελόνα φέρεται να έχει βασικό στόχο για το καλοκαίρι τον Χούλιαν Άλβαρες της Ατλέτικο Μαδρίτης.
Αποκάλυψη: «Τρέμουν» στο ενδεχόμενο να παίξουν ρόλο στις αξιολογήσεις του καλοκαιρού σχετικά με τον πίνακα της Super League λόγω φάλτσων της ΚΕΔ με τις εκθέσεις των παρατηρητών διαιτησίας
Βάιος Μπαλάφας
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας