Ο Παναθηναϊκός είναι μια ανάσα από την απόκτηση του Σλότερ
Στο τελικό στάδιο των διαπραγματεύσεων με τον εκπρόσωπο του Εϊ Τζέι Σλότερ βρίσκεται η ΚΑΕ Παναθηναϊκός. Ο νέος τεχνικός των «πρασίνων», Ντούσκο Ιβάνοβιτς, εισηγήθηκε την απόκτησή του, καθώς γνωρίζει άριστα τη γαλλική αγορά. Τον Αμερικανό γκαρντ διεκδικούσε και η Λοκομοτίβ Κουμπάν.
Στο τελικό στάδιο των διαπραγματεύσεων με τον εκπρόσωπο του Εϊ Τζέι Σλότερ βρίσκεται η ΚΑΕ Παναθηναϊκός. Ο νέος τεχνικός των «πρασίνων», Ντούσκο Ιβάνοβιτς, εισηγήθηκε την απόκτησή του, καθώς γνωρίζει άριστα τη γαλλική αγορά.
Ο Αμερικανός γκαρντ έχει γεννηθεί στις 3 Αυγούστου 1987, έχει ύψος 1.91 και φόρεσε τη φανέλα της Σαλόν τη σεζόν που ολοκληρώθηκε.
Στο γαλλικό πρωτάθλημα έχει αγωνιστεί και με τη φανέλα της Σολέ, ενώ στην Ευρώπη έχει επίσης θητεία στην ιταλική Μπιέλα και τη βελγική Μονς.
Τον Αμερικανό γκαρντ διεκδικούσε και η Λοκομοτίβ Κουμπάν, αλλά ο απόφοιτος του Γουέστερν Κεντάκι (2006-2010) επέλεξε τον νταμπλούχο Ελλάδας και πλέον απομένει η ανακοίνωση από πλευράς «πρασίνων».
Πέρυσι με τη Σαλόν είχε 17,6 πόντους μέσο όρο (42,1% στα τρίποντα, 83,3% στις βολές) και 4,6 ασίστ σε 30 αγώνες (μ.ο. 33,7 λεπτά) της κανονικής περιόδου του γαλλικού πρωταθλήματος και (επίσης μέσο όρο) 12,7 πόντους και 2 ασίστ σε 3 αγώνες των πλέι οφ, ενώ στο Eurocup είχε 17,1 πόντους.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.