Αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Γιάγια Τουρέ στο πρώτο παιχνίδι της Ακτής Ελεφαντοστού στο Μουντιάλ της Βραζιλίας, σύμφωνα με τον Σαμπρί Λαμουσί.
Ο μεγάλος αστέρας της αφρικανικής ομάδας ταλαιπωρείται από έναν τραυματισμό στο πόδι, «ενθύμιο» από τα τελευταία ματς του αγγλικού πρωταθλήματος με τη Μάντσεστερ Σίτι, και ο Γάλλος τεχνικός των «ελεφάντων» εμφανίζεται προβληματισμένος για το κατά πόσον ο διεθνής μέσος θα προλάβει την αναμέτρηση με την Ιαπωνία, το προσεχές Σάββατο στο Ρεσίφε.
«Ολοκλήρωσε τη σεζόν τραυματίας και υπέφερε. Δεν έχει καταφέρει ακόμη να επανέλθει στις ομαδικές προπονήσεις. Θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να μπορέσει να ξεκινήσει ή έστω να μπει στα διάρκεια του αγώνα με την Ιαπωνία» δήλωσε ο Λαμουσί.
Η Ακτή Ελεφαντοστού θα είναι ο τρίτος και τελευταίος αντίπαλος της εθνικής Ελλάδας για τον 3ο όμιλο του Παγκοσμίου Κυπέλλου, στις 24 Ιουνίου στη Φορταλέζα.
Οι δημοτικές επιτροπές ενέκριναν το σχέδιο σκοπιμότητας – Το έργο για το νέο γήπεδο της Ρόμα προχωρά προς την τελική έγκριση του δημοτικού συμβουλίου της Ρώμης.
Με το «παράθυρο» ότι τα αντικείμενα που έριξαν οι οπαδοί της στο Πανθεσσαλικό Στάδιο δεν ήταν πρόσφορα να προκαλέσουν σωματική βλάβη η ΔΕΑΒ απάλλαξε την ΑΕΚ. Το ίδιο… βιολί και με Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ!
LIVE: Πανιώνιος – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 20:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Πανιώνιος – Ολυμπιακός για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος Γυναικών. Τηλεοπτικά από ΕΡΤ2 ΣΠΟΡ.