Ο Πραντέλι… αυτοανακοινώθηκε ως 2016 στην εθνική Ιταλίας
Ο Τσέζαρε Πραντέλι ανακοίνωσε... τον εαυτό του ως ομοσπονδιακό τεχνικό της Ιταλίας μέχρι το 2016. Ο 56χρονος τεχνικός δήλωσε σχετικά στο ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων «ANSA»: «Αυτή τη στιγμή νιώθω μεγάλη ικανοποίηση. Είμαι περήφανος που η Ιταλική ομοσπονδία ποδοσφαίρου μου πρότεινε να ανανεώσω το συμβόλαιό μου για άλλα δύο χρόνια, ανεξαρτήτως των αποτελεσμάτων που θα έχουμε στο προσεχές Μουντιάλ».
Ο Τσέζαρε Πραντέλι ανακοίνωσε… τον εαυτό του ως ομοσπονδιακό τεχνικό της Ιταλίας μέχρι το 2016. Ο 56χρονος τεχνικός δήλωσε σχετικά στο ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων «ANSA»:
«Αυτή τη στιγμή νιώθω μεγάλη ικανοποίηση. Είμαι περήφανος που η Ιταλική ομοσπονδία ποδοσφαίρου μου πρότεινε να ανανεώσω το συμβόλαιό μου για άλλα δύο χρόνια, ανεξαρτήτως των αποτελεσμάτων που θα έχουμε στο προσεχές Μουντιάλ».
Ο Πραντέλι ανέλαβε τα ηνία της εθνικής Ιταλίας το 2010 και μέχρι στιγμής την έχει οδηγήσει στον τελικό του EURO 2012, όπου ηττήθηκε από την Ισπανία, ενώ την περασμένη σεζόν κατάλαβε την τρίτη θέση στο Κύπελλο Συνομοσπονδιών.
Η Εθνική Ιταλίας αυτή την περίοδο κάνει προετοιμασία στο προπονητικό καμπ του Κονβερτσιάνο, που βρίσκεται λίγο έξω από τη Φλωρεντία, και στις 5 Ιουνίου θα αναχωρήσει για τη Βραζιλία, όπου θα διεξαχθεί η τελική φάση του Παγκόσμιου Κυπέλλου.