Για περίπου δέκα εβδομάδες θα στερηθεί η Τσέλσι των υπηρεσιών του Πετρ Τσεχ. Ο τερματοφύλακας της διάσημης αγγλικής ομάδας τραυματίστηκε στον ώμο, στο παιχνίδι των ημιτελικών του τσάμπιονς λιγκ κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης, και θ’ απουσιάσει από τις προπονήσεις για τους επόμενους δυόμισι μήνες. Ο Τσέχος διεθνής τερματοφύλακας υποβλήθηκε χθες σε εγχείρηση και μέσα στις επόμενες ημέρες θα αρχίσει το ειδικό πρόγραμμα αποκατάστασης, ώστε τη νέα σεζόν να είναι απόλυτα έτοιμος.
Αν ανταποκρινόμαστε στα λάθη που όλοι μας κάνουμε με ηρεμία, αν τα αναλύουμε, μαθαίνουμε από αυτά και προσαρμοζόμαστε αναλόγως, μπορούμε να μετατρέψουμε τις αποτυχίες σε νίκες
Το χαμένο δραματικό ειδύλλιο «Ο μαγεμένος βοσκός», που ο Σπυρίδων Περεσιάδης έγραψε το 1909 παρουσιάζεται μέσα από τη σύγχρονη, λυρική ανάγνωση του Γιάννη Σκουρλέτη.
Η 6η θέση του Μίλτου Τεντόγλου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου στο Τόρουν προκάλεσε αίσθηση για έναν αθλητή που είναι τα τελευταία χρόνια, συνώνυμο του βάθρου!