Τρίτη 09 Δεκεμβρίου 2025
weather-icon 21o
Τράβηγμα στον δικέφαλο η διάγνωση για τον Παπαδόπουλο

Τράβηγμα στον δικέφαλο η διάγνωση για τον Παπαδόπουλο

Ο Ατρόμητος είναι πολύ πιθανόν να αγωνιστεί χωρίς τον Δημήτρη Παπαδόπουλο στον δεύτερο προημιτελικό (12/2) του κυπέλλου Ελλάδας με τον Ολυμπιακό. Ο διεθνής επιθετικός αποχώρησε με φορείο από την αναμέτρηση με την Καλλονή (σ.σ. νίκησε με 2-0 ο Ατρόμητος) και τα αποτελέσματα των εξετάσεων έδειξαν ότι έχει υποστεί τράβηγμα στον δικέφαλο.

Ο Ατρόμητος είναι πολύ πιθανόν να αγωνιστεί χωρίς τον Δημήτρη Παπαδόπουλο στον δεύτερο προημιτελικό (12/2) του κυπέλλου Ελλάδας με τον Ολυμπιακό.

Ο διεθνής επιθετικός αποχώρησε με φορείο από την αναμέτρηση με την Καλλονή (σ.σ. νίκησε με 2-0 ο Ατρόμητος) και τα αποτελέσματα των εξετάσεων έδειξαν ότι έχει υποστεί τράβηγμα στον δικέφαλο.

Ο Παπαδόπουλος θα χάσει σίγουρα την κυριακάτικη αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης για την 24η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, ενώ θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το παιχνίδι με τους «ερυθρόλευκους».

Στο μεταξύ, ο Στέφανο Ναπολεόνι, ο οποίος την Πέμπτη παρέλαβε το βραβείο του καλύτερο γκολ της 22ης αγωνιστικής, ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα χωρίς μεγάλη επιβάρυνση, αφού προέρχεται από ίωση, αλλά από την Παρασκευή αναμένεται να επιστρέψει στο κανονικό πρόγραμμα των προπονήσεων.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 09 Δεκεμβρίου 2025
Απόρρητο