Περνάει από εξετάσεις ο Μαντούρο, ιταλικό σενάριο για Αρντεμάνι
Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται από το απόγευμα της Πέμπτης ο Έντβινγκες Μαντούρο, ο οποίος ξεκίνησε κιόλας τον πρώτο κύκλο ιατρικών και εργομετρικών εξετάσεων που πρέπει να περάσει προτού υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ. «Θα αποκτήσει ποιότητα το ρόστερ», δήλωσε ο Στέφενς για τον συμπατριώτη του διεθνή μέσο. Ατομικό πρόγραμμα για τον Βίτορ, στην προπόνηση οι γιοι του Σαββίδη. Δημοσίευμα για τον Ιταλό επιθετικό Αρντεμάνι.
Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται από το απόγευμα της Πέμπτης ο Έντβινγκες Μαντούρο, ο οποίος ξεκίνησε κιόλας τον πρώτο κύκλο ιατρικών και εργομετρικών εξετάσεων που πρέπει να περάσει προτού υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Ο Ολλανδός μέσος βάσει προγραμματισμού θα ολοκληρώσει τα ιατρικά και εργομετρικά τεστ την Παρασκευή και βέβαια όλοι περιμένουν με αγωνία τα αποτελέσματα, αφού υπάρχει και ένα παλιό ζήτημα πρόβλημα υγείας στην καρδιά, το οποίο βέβαια στην πορεία ξεπεράστηκε.
Αν όλα αποδειχτούν φυσιολογικά, τότε ο Μαντούρο αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο στο νέο του συμβόλαιο που πιθανότατα θα έχει διάρκεια 2,5 ή 3,5 χρόνια. Στέφενς για Μαντούρο
Στο μεταξύ, ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Χούμπ Στέφενς μίλησε σε ΜΜΕ της Ολλανδίας για τον Μαντούρο και τις πιθανότητες που έχει να φορέσει την φανέλα του ΠΑΟΚ.
«Τον Έντβινγκες τον γνωρίζω κυρίως από το πέρασμα του από τον Άγιαξ και την Βαλένθια. Είναι ένας ποδοσφαιριστής που όλα αυτά τα χρόνια έχει αποκτήσει μεγάλη εμπειρία. Μπορεί να αγωνιστεί τόσο ως κεντρικός αμυντικός, όσο και ως αμυντικός μέσος. Η μεγαλύτερη μας προτεραιότητα είναι να ενισχυθεί ο ΠΑΟΚ», είπε αρχικά ο Ολλανδός κόουτς, ενώ για το γεγονός ότι δεν έχει αγώνες στα πόδια του, καθώς στην Σεβίλη δεν είχε χρόνο συμμετοχής είπε:
«Η έλλειψη ρυθμού μπορεί να είναι πρόβλημα. Σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να ενσωματωθεί στο πρόγραμμα των προπονήσεων της ομάδας πιο προσεκτικά και πιο αργά. Ωστόσο, είναι σημαντικό ότι ΠΑΟΚ θα αποκτήσει περισσότερη ποιότητα. Τον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο συμπεριλαμβανομένων και των παιχνιδιών του Europa League θα παίξουμε περίπου 15 παιχνίδια. Θα χρειαστούμε όλους μας του παίκτες για να τα καταφέρουμε».
Ατομικό ο Βίτορ, στην προπόνηση οι γιοι του Σαββίδη
Υπό το βλέμμα των δύο παιδιών του Ιβάν Σαββίδη, Γιώργο και Νικόλαο, οι οποίοι ευχήθηκαν καλή χρονιά στο προπονητικό τιμ, τους ποδοσφαιριστές και το προσωπικό της ομάδας, πραγματοποιήθηκε η προπόνηση του ΠΑΟΚ την Πέμπτη στη Νέα Μεσημβρία.
Οι ποδοσφαιριστές του «Δικεφάλου του βορρά» μετά το ρεπό της Τετάρτης επέστρεψαν στις προπονήσεις και συνέχισαν την προετοιμασία τους για το Κυριακάτικο εκτός έδρας παιχνίδι με την Ξάνθη στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ.
Ο Χουμπ Στέφενς είχε όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεση του, πλην του Μιγκέλ Βίτορ, ο οποίος ταλαιπωρείται από θλάση Β’ βαθμού στον τετρακέφαλο και ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.
Δημοσίευμα για τον Ιταλό Αρντεμάνι
Τέλος, ο Ματέο Αρντεμάνι, φέρεται να βρίσκεται στο στόχαστρο του ΠΑΟΚ, σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας Tuttomercatoweb.
Όπως αναφέρει το σχετικό ρεπορτάζ, οι άνθρωποι του «δικεφάλου» έχουν ήδη έρθει σε επαφή με τον ατζέντη του 26χρονου Ιταλού επιθετικού της Αταλάντα.
Ο Αρντεμάνι γεννήθηκε στις 26 Μαρτίου 1987 και έχει ύψος 1,85. Άρχισε την καριέρα του στην Μίλαν, αλλά δεν αγωνίστηκε ποτέ σε επίσημο ματς, πέρασε από κάποιες ιταλικές ομάδες είτε ως δανεικός είτε με μεταγραφή για να καταλήξει το 2010 στην Αταλάντα, με την οποία μέτρα 16 συμμετοχές και ένα γκολ,
Πέρυσι αγωνίστηκε στην δεύτερη κατηγορία με την Μόντενα με την οποία σε 41 ματς πέτυχε 25 γκολ. Το 2011-2012 με την Αταλάντα στην ίδια κατηγορία είχε 20 συμμετοχές και πέντε γκολ, ενώ το 2010-2011 πάλι με την Αταλάντα έπαιξε σε 39 παιχνίδια και είχε πέντε γκολ και τέσσερις ασίστ. Την περίοδο 2009-2010 έπαιζε στην Τσιταντέλα και σε 43 παιχνίδια είχε 24 τέρματα. Τον τελευταίο ενάμιση χρόνο έχει αγωνιστεί σε τρεις ομάδες με τη μορφή δανεισμού. Η τελευταία εξ αυτών ήταν η Κιέβο, όπου δεν πραγματοποίησε ούτε μία συμμετοχή.