«Με τον Πελέ έκλεισε το ρόστερ» ξεκαθάρισε ο Ισά
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός έβαλε... φρένο στη «μεταγραφολογία» των τελευταίων ημερών, αφού με επίσημη δήλωσή του, ο αθλητικός διευθυντής του συλλόγου, Πιερ Ισά, ξεκαθάρισε ότι η απόκτηση του Πελέ από τον Εργοτέλη θα είναι η μοναδική προσθήκη στο «ερυθρόλευκο» ρόστερ κατά τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Προσέθεσε δε ότι οι υπόλοιπες κινήσεις που προγραμματίζονται μετατίθενται για το ερχόμενο καλοκαίρι. Καμία αλλαγή δεν προέκυψε από το ΔΣ της ΠΑΕ που επανεξελέγη.
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός έβαλε… φρένο στη «μεταγραφολογία» των τελευταίων ημερών, αφού με επίσημη δήλωσή του, ο αθλητικός διευθυντής του συλλόγου, Πιερ Ισά, ξεκαθάρισε ότι η απόκτηση του Πελέ από τον Εργοτέλη θα είναι η μοναδική προσθήκη στο «ερυθρόλευκο» ρόστερ κατά τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.
Προσέθεσε δε ότι οι υπόλοιπες κινήσεις που προγραμματίζονται μετατίθενται για το ερχόμενο καλοκαίρι.
Η δήλωση του Ισά:
«Όλοι στον σύλλογο είμαστε απόλυτα ευχαριστημένοι από το εξαιρετικό υλικό που διαθέτει η ομάδα μας. Με την προσθήκη του Πελέ έχει κλείσει το ρόστερ μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου. Δεν θα υπάρξει κάποια αλλαγή σε αυτό κατά τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Είναι πολύ σημαντικό για κάθε ομάδα να υπάρχει καλή χημεία, αγάπη και συνοχή μεταξύ των ποδοσφαιριστών.
»Είμαστε τυχεροί γιατί στον Ολυμπιακό ζούμε καθημερινά αυτό το κλίμα. Επικεντρωνόμαστε στους αγώνες για το πρωτάθλημα και το κύπελλο και περιμένουμε τη διπλή γιορτή με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για το UEFA Champions League. Θέλω να ευχηθώ σε όλους τους φιλάθλους μας να έχουν μία καλή χρονιά γεμάτη υγεία και επιτυχίες».
Καμία αλλαγή στο ΔΣ
Στο μεταξύ, πραγματοποιήθηκε την Τρίτη η τακτική γενική συνέλευση τω μετόχων της ΠΑΕ Ολυμπιακός, στην οποία εγκρίθηκαν οι οικονομικές καταστάσεις και ο απολογισμός της τελευταίας χρήσης, ενώ επανεξελέγησαν όλα τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της εταιρείας.
Η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ενημερώνει ότι σήμερα 31/12/2013 πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της εταιρείας η τακτική Γενική Συνέλευση των μετόχων της. Η ΓΣ ενέκρινε τις οικονομικές καταστάσεις και τον απολογισμό της τελευταίας χρήσης. Επίσης επανεξελέγησαν όλα τα μέλη του ΔΣ».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Μπαράζ ελέγχων ξεκινά η Εφορία για επιστροφές ΦΠΑ – Ποιοι μπαίνουν στο μικροσκόπιο
- Συνταγές: Δύο σούπες για το κρύο του χειμώνα
- Αλκοτέστ στο κέντρο της Αθήνας – Εντοπίστηκε γυναίκα με ηλεκτρικό πατίνι υπό την επήρεια αλκοόλ
- Τουρκία: Επτά αστυνομικοί τραυματίες σε μάχη με τζιχαντιστές του ΙΚ
- Η επιστήμη μίλησε: Η κοτόσουπα είναι το old time classic «φάρμακο»
- Καιρός: Τοπικές βροχές τη Δευτέρα – Έρχονται καταιγίδες και πτώση θερμοκρασίας την παραμονή Πρωτοχρονιάς
- Με τη μεγάλη εξουσία έρχεται η μεγάλη ανασφάλεια – Γιατί τα ισχυρότερα κράτη φοβούνται περισσότερο;
- Horses: 50 χρόνια μετά την κυκλοφορία του το άλμπουμ της Πάτι Σμιθ ακούγεται ακόμα «επικίνδυνα ζωντανό»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 29.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/ken-cheung-yHST1WmTqzI-unsplash-315x220.jpg)














































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442