Εύκολα ο Παναιτωλικός τον Πλατανιά στο… κάστρο του
Με νίκη συνέχισε την πορεία του στη Σούπερ Λίγκα ο Παναιτωλικός, που επικράτησε του Πλατανιά Χανίων με 3-0 στο Αγρίνιο σε αναμέτρηση για την 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ. Τα τέρματα των νικητών σημείωσαν οι Θεοδωρίδης (40'), Μπόγιοβιτς (60') και Καμαρά (67').
Με νίκη συνέχισε την πορεία του στη Σούπερ Λίγκα ο Παναιτωλικός, που επικράτησε του Πλατανιά Χανίων με 3-0 στο Αγρίνιο σε αναμέτρηση για την 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ. Τα τέρματα των νικητών σημείωσαν οι Θεοδωρίδης (40′), Μπόγιοβιτς (60′) και Καμαρά (67′).
Οι γηπεδούχοι έπαιξαν καλό ποδόσφαιρο και διατήρησαν το αήττητο που έχουν στην έδρα τους. Ο Παναιτωλικός ξεκίνησε πολύ δυνατά την αναμέτρηση και στο 10΄ μετά από σέντρα του Γκάλο από τα δεξιά, ο Κούσας έπιασε την κεφαλιά και η μπάλα κατέληξε μόλις άουτ. Λίγο αργότερα (27΄), μετά από φάουλ του Γκάλο, ο Μπόγιοβιτς με κεφαλιά σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι.
Στο 40ο λεπτό, ο Θεοδωρίδης σούταρε από τα 35 μέτρα, η μπάλα έσκασε και ξεγέλασε τον Γιωργαλλίδη, που την είδε να καταλήγει στα δίχτυα του, και με αυτό τον τρόπο η ομάδα του Χάβου πήρε το προβάδισμα με 1-0. Όσον αφορά στον Πλατανιά, η πρώτη καλή του ευκαιρία στο πρώτο 45λεπτο ήρθε στο 43΄ όταν ο Τόρες έπιασε την κεφαλιά που κατέληξε άουτ.
Το δεύτερο ημίχρονο συνέχισε στους ίδιους ρυθμούς και μέσα σε 7 λεπτά ο Παναιτωλικός «καθάρισε» το παιχνίδι. Στο 60ο λεπτό, ο Γκάλο εκτέλεσε φάουλ από τα αριστερά, η μπάλα έφτασε στον Μπόγιοβιτς, που δε δυσκολεύτηκε να νικήσει τον Γιωργαλλίδη και να κάνει το 2-0 για την ομάδα του. Στο 67΄ Ο Ανρί Καμαρά με εξαιρετική ατομική προσπάθεια και με ωραίο σουτ ανέβασε το δείκτη του σκορ σε 3-0.
Στο 83΄ ο Ιντζίδης φάνηκε να ανατρέπει τον Μπόγιοβιτς μέσα στην περιοχή και ο διαιτητής έδειξε την άσπρη βούλα. Το πέναλτι ανέλαβε να εκτελέσει ο παίκτης που το κέρδισε, ωστόσο ο Γιωργαλλίδης απόκρουσε την εκτέλεση του επιθετικού των γηπεδούχων.
Η Μαρινέλλα έφυγε από τη ζωή και οι θρύλοι του ελληνικού μπάσκετ, Νίκος Γκάλης και Παναγιώτης Γιαννάκης είπαν το δικό τους «αντίο» στη Μεγάλη Κυρία του ελληνικού τραγουδιού.
Η ανάρτηση των ΚΑΕ Άρης, Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού με την οποία αποχαιρετούν τη μεγάλη Μαρινέλλα, τονίζοντας πόσο πολύ αγαπούσε το μπάσκετ η εκλιπούσα.
Ο Παναθηναϊκός ήταν ο νικητής του δεύτερου ημιτελικού της Volley League, επικρατώντας με 3-2 σετ του Ολυμπιακού στο κλειστό του Ρέντη και κάνοντας το 2-0 στη σειρά.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας