Κυριακή 07 Δεκεμβρίου 2025
weather-icon 21o
Εκνευρισμός στη Ρουμανία και ο Πιτούρκα ψάχνει… μοναστήρι

Εκνευρισμός στη Ρουμανία και ο Πιτούρκα ψάχνει… μοναστήρι

Βαρύ παραμένει το κλίμα στην εθνική Ρουμανίας, μετά την ήττα με 3-1 από την Ελλάδα στον πρώτο αγώνα μπαράζ, καθώς οι ελπίδες πρόκρισης στο Μουντιάλ του 2014 έχουν μειωθεί και το Ρίο φαίνεται όλο και πιο... μακριά από το Βουκουρέστι. Μάλιστα, στον προπονητή της ομάδας, Βίτορ Πιτούρκα, ασκήθηκε έντονη κριτική, ενώ ο ίδιος απέφυγε να δώσει το «παρών» σε αθλητική εκπομπή της χώρας του, δίνοντας μια απίστευτη απάντηση: «Αν αποκλείσουμε την Ελλάδα θα έρθω, αν όχι ξέχασε με για τρεις μήνες. Θα πάω σε μοναστήρι». Μάριους Νικουλάε: «Έρχεται το τέλος...».

Βαρύ παραμένει το κλίμα στην εθνική Ρουμανίας, μετά την ήττα με 3-1 από την Ελλάδα στον πρώτο αγώνα μπαράζ, καθώς οι ελπίδες πρόκρισης στο Μουντιάλ του 2014 έχουν μειωθεί και το Ρίο φαίνεται όλο και πιο… μακριά από το Βουκουρέστι.

Μάλιστα, στον προπονητή της ομάδας, Βίτορ Πιτούρκα, ασκήθηκε έντονη κριτική, ενώ ο ίδιος απέφυγε να δώσει το «παρών» σε αθλητική εκπομπή της χώρας του, δίνοντας μια απίστευτη απάντηση: «Αν αποκλείσουμε την Ελλάδα θα έρθω, αν όχι ξέχασε με για τρεις μήνες. Θα πάω σε μοναστήρι»!

Η εκπομπή είναι προγραμματισμένη να γίνει την επόμενη εβδομάδα, μετά τον αγώνα ρεβάνς, όπου όλα θα έχουν κριθεί και την αποκάλυψη έκανε ο ίδιος ο δημοσιογράφος.

Ο Πιτούρκα λοιπόν, φαίνεται πως δεν αντέχει τη σκληρή κριτική και εάν δεν αλλάξουν τα πράγματα την προσεχή Τρίτη (19/11, 21:00), τότε μάλλον θα ψάξει την ηρεμία του μακριά από το ποδοσφαιρικό προσκήνιο.

Νικουλάε: «Έρχεται το τέλος…»

Στο μεταξύ, ο άλλοτε άσος της Καβάλας, Μάριους Νικουλάε, έκανε δηλώσεις εν όψει της ρεβάνς με την Ελλάδα και τόνισε πως η αναμέτρηση αυτή σηματοδοτεί το τέλος μιας γενιάς ποδοσφαιριστών:

«Αυτό το παιχνίδι αποτελεί το τέλος μίας γενιάς ποδοσφαιριστών στη Ρουμανία και οριοθετεί την μετάβαση σε μία άλλη», τόνισε ο 32χρονος φορ που πλέον δεν αγωνίζεται στην εθνική, όμως, δεν θα μπορούσε να μην έχει άποψη.

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στη δημοσίευση φωτογραφίας του Άντριαν Μούτου στο Facebook που παρουσίαζε τον Βίτορ Πιτούρκα ως… Mr Bean: «Νομίζω πως δεν χρειάζεται να είμαστε πεσιμιστές όπως στην περίπτωση του Άντριαν Μούτου. Οφείλουμε να είμαστε ενωμένοι και να πιστέψουμε στην πρόκριση. Σε αντίθετη περίπτωση, απομονωνόμαστε από μόνοι μας».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 07 Δεκεμβρίου 2025
Απόρρητο