Ο Αστέρας Τρίπολης ανακοίνωσε την επιστροφή του Σανκαρέ
Παίκτης του Αστέρα Τρίπολης είναι ξανά, ο Καλίφα Σανκαρέ, όπως ανακοίνωσαν οι Αρκάδες. Ο Σενεγαλέζος αμυντικός υπέγραψε συμβόλαιο για τα επόμενα 2.5 χρόνια και από την 1η Ιανουαρίου θα μπορεί να υπολογίζεται κανονικά. Ο 29χρονος, έφυγε πέρσι τον Ιούλιο για την Αλ Αραμπί του Κατάρ, όμως εκεί τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως τα περίμενε, με τον Αστέρα να του προσφέρει ξανά «στέγη».
Παίκτης του Αστέρα Τρίπολης είναι ξανά, ο Καλίφα Σανκαρέ, όπως ανακοίνωσαν οι Αρκάδες. Ο Σενεγαλέζος αμυντικός υπέγραψε συμβόλαιο για τα επόμενα 2.5 χρόνια και από την 1η Ιανουαρίου θα μπορεί να υπολογίζεται κανονικά.
Ο 29χρονος, έφυγε πέρσι τον Ιούλιο για την Αλ Αραμπί του Κατάρ, όμως εκεί τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως τα περίμενε, με τον Αστέρα να του προσφέρει ξανά «στέγη».
Μιλώντας για αυτή τη συμφωνία ο Σανκαρέ δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στον Αστέρα. Γνωρίζω πώς και φέτος έχουμε μία καλή ομάδα και εγώ ήρθα για να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό.
»Θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε κάτι καλύτερο από την προηγούμενη χρονιά και σε προσωπικό επίπεδο είμαι έτοιμος να βοηθήσω την ομάδα».
Η ανακοίνωση του Αστέρα Τρίπολης
«Ο Αστέρας Τρίπολης ανακοινώνει τη συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή Καλίφα Σανκαρέ για τα επόμενα 2,5 χρόνια, με αρχή του συμβολαίου του από την 1η Ιανουαρίου 2014.
Ο Σανκαρέ που θα φοράει το Νο15, θα πάει για λίγες ημέρες στην οικογένεια του στο Βέλγιο και θα επιστρέψει για να μπει σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων.
Ο Σανκαρέ γεννήθηκε στις 15 Αυγούστου 1984 στο Ντακάρ, έχει ύψος 1.90 και ήταν από τους πρωταγωνιστές του Αστέρα την περσινή αγωνιστική περίοδο, ενώ αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά και φέτος την αμυντική γραμμή της ομάδας.
Ο Σανκαρέ είναι γνώστης του ελληνικού πρωταθλήματος, αφού αγωνίστηκε με επιτυχία στον Ολυμπιακό Βόλου (2010-2011), τον Άρη Θεσσαλονίκης (2011-2012) και τον Αστέρα Τρίπολης (2012-2013), όπου σε 97 αγώνες σε Ελλάδα και Ευρώπη σημείωσε επτά γκολ».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Κακοκαιρία Byron: Τι ισχύει σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα – Πού θα είναι κλειστά τα σχολεία
- Στην 5η θέση η Ελλάδα ως προορισμός ευεξίας διεθνώς
- Συνταγή: Κοτόπουλο με γιαούρτι & μπαχαρικά
- Global Peace Index: Πόσο ασφαλής και ειρηνική είναι η Ελλάδα – Υποχώρησε στην παγκόσμια κατάταξη
- Ο μύθος ότι η Δημοκρατία και η πολιτική υποφέρουν από κόπωση – Το παράδειγμα της Γαλλίας
- Κακοκαιρία Byron: Πώς θα εξελιχθεί τις επόμενες ώρες – Κόκκινος συναγερμός για πολλές περιοχές
- Αυτές οι δύο τροφές είναι οι πιο απολαυστικές «ασπίδες» για την καρδιά
- Ρεύμα: Τα νέα πορτοκαλί τιμολόγια και πότε μας συμφέρουν
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 05.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/pexels-kammeran-gonzalez-keola-3137381-9559884-315x220.jpg)














































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442