Ο Αστέρας Τρίπολης ανακοίνωσε την επιστροφή του Σανκαρέ
Παίκτης του Αστέρα Τρίπολης είναι ξανά, ο Καλίφα Σανκαρέ, όπως ανακοίνωσαν οι Αρκάδες. Ο Σενεγαλέζος αμυντικός υπέγραψε συμβόλαιο για τα επόμενα 2.5 χρόνια και από την 1η Ιανουαρίου θα μπορεί να υπολογίζεται κανονικά. Ο 29χρονος, έφυγε πέρσι τον Ιούλιο για την Αλ Αραμπί του Κατάρ, όμως εκεί τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως τα περίμενε, με τον Αστέρα να του προσφέρει ξανά «στέγη».
Παίκτης του Αστέρα Τρίπολης είναι ξανά, ο Καλίφα Σανκαρέ, όπως ανακοίνωσαν οι Αρκάδες. Ο Σενεγαλέζος αμυντικός υπέγραψε συμβόλαιο για τα επόμενα 2.5 χρόνια και από την 1η Ιανουαρίου θα μπορεί να υπολογίζεται κανονικά.
Ο 29χρονος, έφυγε πέρσι τον Ιούλιο για την Αλ Αραμπί του Κατάρ, όμως εκεί τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως τα περίμενε, με τον Αστέρα να του προσφέρει ξανά «στέγη».
Μιλώντας για αυτή τη συμφωνία ο Σανκαρέ δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στον Αστέρα. Γνωρίζω πώς και φέτος έχουμε μία καλή ομάδα και εγώ ήρθα για να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό.
»Θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε κάτι καλύτερο από την προηγούμενη χρονιά και σε προσωπικό επίπεδο είμαι έτοιμος να βοηθήσω την ομάδα».
Η ανακοίνωση του Αστέρα Τρίπολης «Ο Αστέρας Τρίπολης ανακοινώνει τη συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή Καλίφα Σανκαρέ για τα επόμενα 2,5 χρόνια, με αρχή του συμβολαίου του από την 1η Ιανουαρίου 2014.
Ο Σανκαρέ που θα φοράει το Νο15, θα πάει για λίγες ημέρες στην οικογένεια του στο Βέλγιο και θα επιστρέψει για να μπει σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων.
Ο Σανκαρέ γεννήθηκε στις 15 Αυγούστου 1984 στο Ντακάρ, έχει ύψος 1.90 και ήταν από τους πρωταγωνιστές του Αστέρα την περσινή αγωνιστική περίοδο, ενώ αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά και φέτος την αμυντική γραμμή της ομάδας.
Ο Σανκαρέ είναι γνώστης του ελληνικού πρωταθλήματος, αφού αγωνίστηκε με επιτυχία στον Ολυμπιακό Βόλου (2010-2011), τον Άρη Θεσσαλονίκης (2011-2012) και τον Αστέρα Τρίπολης (2012-2013), όπου σε 97 αγώνες σε Ελλάδα και Ευρώπη σημείωσε επτά γκολ».
Βασισμένο στο ομότιτλο μυθιστόρημα του Χρήστου Αζαριάδη, η παράσταση «Χωρίς Άντρες» σε διασκευή και σκηνοθεσία της Αναστασίας Κουρή κάθε Πέμπτη στη σκηνή Brecht-2510.
«Παλικάρι» η Νιούκαστλ, έπαιζε πάνω από 50 λεπτά με δέκα παίκτες, αλλά κατέκτησε σπουδαία νίκη με γκολ του Όσουλα στο φινάλε, επικρατώντας με 2-1 της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!
Στον τελικό του Κυπέλλου Ισπανίας για 7η φορά στην Ιστορία της και πρώτη μετά το 2020, όταν και κατέκτησε το δεύτερο τρόπαιό της στη διοργάνωση, προκρίθηκε η Ρεάλ Σοσιεδάδ.
Με ένα γκολ του Σάκα η Άρσεναλ πέρασε από την έδρα της Μπράιτον με 1-0 και άφησε επτά βαθμούς πίσω τη Μάντσεστερ Σίτι. Εμφατικό διπλό με φόντο την τετράδα για την Τσέλσι, νίκη-ανάσα για τη Γουέστ Χαμ.