Νομικά αποφάσισε να κινηθεί ο Γιάννης Αλαφούζος κατά του Διευθυντή των αθλητικών καναλιών της NOVA, κ. Γ. Φουρνάρου.
Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός κατέθεσε μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση, όπως αναφέρει επίσημη ανακοίνωση των «πρασίνων», ενώ επαναλαμβάνει πως τα επεισόδια δεν έχουν σχέση με το παιχνίδι ή την ομάδα.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ενημερώνει ότι ο πρόεδρός της, κ. Ι. Αλαφούζος κατέθεσε προ ολίγου μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση εναντίον του Διευθυντή των αθλητικών καναλιών της NOVA, κ. Γ. Φουρνάρου.
Ο Παναθηναϊκός επισήμανε από χθες και επαναλαμβάνει ότι τα όσα συνέβησαν ουδεμία σχέση έχουν είτε με την ομάδα μας είτε με τον ποδοσφαιρικό αγώνα, ο οποίος διεξήχθη και ολοκληρώθηκε ομαλά».
Βασισμένο στο ομότιτλο μυθιστόρημα του Χρήστου Αζαριάδη, η παράσταση «Χωρίς Άντρες» σε διασκευή και σκηνοθεσία της Αναστασίας Κουρή κάθε Πέμπτη στη σκηνή Brecht-2510.
«Παλικάρι» η Νιούκαστλ, έπαιζε πάνω από 50 λεπτά με δέκα παίκτες, αλλά κατέκτησε σπουδαία νίκη με γκολ του Όσουλα στο φινάλε, επικρατώντας με 2-1 της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!
Στον τελικό του Κυπέλλου Ισπανίας για 7η φορά στην Ιστορία της και πρώτη μετά το 2020, όταν και κατέκτησε το δεύτερο τρόπαιό της στη διοργάνωση, προκρίθηκε η Ρεάλ Σοσιεδάδ.
Με ένα γκολ του Σάκα η Άρσεναλ πέρασε από την έδρα της Μπράιτον με 1-0 και άφησε επτά βαθμούς πίσω τη Μάντσεστερ Σίτι. Εμφατικό διπλό με φόντο την τετράδα για την Τσέλσι, νίκη-ανάσα για τη Γουέστ Χαμ.