Παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης για αρκετά ακόμη χρόνια θα παραμείνει ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Το μέλλον του Πορτογάλου σούπερ σταρ στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» είχε τεθεί εν αμφιβόλω, ιδιαίτερα από τη στιγμή που που ο 28χρονος άσος είχε παραδεχτεί πρόσφατα ότι του λείπει το αγγλικό ποδόσφαιρο
Παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης για αρκετά ακόμη χρόνια θα παραμείνει ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Το μέλλον του Πορτογάλου σούπερ σταρ στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» είχε τεθεί εν αμφιβόλω, ιδιαίτερα από τη στιγμή που που ο 28χρονος άσος είχε παραδεχτεί πρόσφατα ότι του λείπει το αγγλικό ποδόσφαιρο.
Ο πρόεδρος της διάσημης ισπανικής ομάδας, Φλορεντίνο Πέρεθ, κατάφερε τελικά να τα βρει με τον Ρονάλντο και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να υπογράψουν την επέκταση της συνεργασίας τους για τρία ακόμη χρόνια, έως το 2018.
Ο ίδιος ο Πορτογάλος άλλαξε ψυχολογία και επιμένει, πλέον, ότι δεν σχεδιάζει να εγκαταλείψει τη Ρεάλ και είναι χαρούμενος που παίζει ποδόσφαιρο στην Ισπανία. «Φυσικά και απολαμβάνω το ποδόσφαιρο στη Μαδρίτη. Βρίσκομαι 4 χρόνια στο σύλλογο, οπότε θα ήθελα να συνεχίσω», τόνισε ο «CR7» σε ραδιόφωνο της πατρίδας του. Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της αθλητικής εφημερίδας της Μαδρίτης «AS» ο Πέρεθ συναντήθηκε με τον μάνατζερ του Ρονάλντο, Ζορζ Μέντες, και συμφώνησαν στην επέκταση του συμβολαίου.
Με το νέο συμβόλαιο ο 28χρονος σταρ θα γίνει ο πιο καλά αμοιβόμενος ποδοσφαιριστής στον κόσμο, καθώς οι ετήσιες αποδοχές του από τα δέκα θα αγγίξουν τα 15 εκατ. ευρώ. Επίσης το νέο συμβόλαιο θα περιέχει ρήτρα αποδέσμευσης, η οποία, σύμφωνα με τις πληροφορίες των ισπανικών ΜΜΕ, που θα ξεπερνά τα 150 εκατ. ευρώ!
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, Φ hill Sessions επιστρέφει στο Θέατρο «Δόρα Στράτου» στον Λόφο Φιλοπάππου, παρουσιάζοντας ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα 16 συναυλιών
Το χαμένο δραματικό ειδύλλιο «Ο μαγεμένος βοσκός», που ο Σπυρίδων Περεσιάδης έγραψε το 1909 παρουσιάζεται μέσα από τη σύγχρονη, λυρική ανάγνωση του Γιάννη Σκουρλέτη.
Οι δηλώσεις που έκανε στους εκπροσώπους του Τύπου ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ενόψει του φιλικού αγώνα της Εθνικής με την Παραγουάη. Τι είπε για το μέλλον της ομάδας αλλά και για την αποχώρηση του Μάνταλου.
Παρότι ο Ρόδρι παραδέχθηκε ότι «φυσικά και θα πήγαινα στη Ρεάλ», η Μάντσεστερ Σίτι ετοιμάζει πρόταση για την επέκταση του συμβολαίου του που λήγει το 2027
Ο Ζοάν Λαπόρτα ο οποίος ανανέωσε τη θητεία του στην προεδρία της Μπαρτσελόνα φέρεται να έχει βασικό στόχο για το καλοκαίρι τον Χούλιαν Άλβαρες της Ατλέτικο Μαδρίτης.
Αποκάλυψη: «Τρέμουν» στο ενδεχόμενο να παίξουν ρόλο στις αξιολογήσεις του καλοκαιρού σχετικά με τον πίνακα της Super League λόγω φάλτσων της ΚΕΔ με τις εκθέσεις των παρατηρητών διαιτησίας
Βάιος Μπαλάφας
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας