Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Νέος τετράποδος ένοικος στον Λευκό Οίκο

Νέος τετράποδος ένοικος στον Λευκό Οίκο

Δεύτερο κατοικίδιο απέκτησε η οικογένεια Ομπάμα στον Λευκό Οίκο. Πρόκειται για σκύλο της ίδιας ράτσας με αυτόν που έχουν ήδη οι κόρες του αμερικανού προέδρου και θα ακούει στο όνομα Σάνι. Η είδηση ανακοινώθηκε από τον Λευκό Οίκο.

Δεύτερο κατοικίδιο απέκτησε η οικογένεια Ομπάμα στον Λευκό Οίκο. Πρόκειται για σκύλο της ίδιας ράτσας με αυτόν που έχουν ήδη οι κόρες του αμερικανού προέδρου και θα ακούει στο όνομα Σάνι.

Η είδηση για την απόκτηση δεύτερου σκυλιού ανακοινώθηκε από τον Λευκό Οίκο. Στην ανακοίνωση αναφερόταν ότι η Σάνι γεννήθηκε στο Μίσιγκαν τον Ιούνιο του 2012 και έγινε μέλος της προεδρικής οικογένειας χθες, Δευτέρα.

Το πρώτο σκυλί της οικογένειας Ομπάμα ακούει στο όνομα Μπο. «Η Σάνι είνια η τέλεια μικρή αδερφή του Μπο, γεμάτη ενέργεια και τρυφερότητα, και η πρώτη οικογένεια διάλεξε αυτό το όνομα ακριβώς επειδή ταιριάζει στην χαρούμενη προσωπικότητά της» λέει η ανακοίνωση του Λευκού Οίκου.

«Πιστεύουμε ότι η Σάνι θα ακολουθήσει τα βήματα του Μπο και θα κάνει παρέα στον πρόεδρο στο οβάλ γραφείο, θα πηγαίνει για βόλτες με την οικογένεια μετά το δείπνο στις 6.30 το απόγευμα, και πότε πότε θα πηδάει στην αγκαλιά της πρώτης κυρίας!».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Οριστικό: Απορρίφθηκε το αίτημα της Φενέρμπαχτσε πριν τον Ολυμπιακό

Οριστική απόφαση για τον αγώνα Σούπερ Καπ της Φενέρμπαχτσε πριν τα ματς με τον Ολυμπιακό για το Europa Conference League

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024