Ο Νεϊμάρ «ανακοίνωσε» τη μετεγγραφή του στη Μπαρτσελόνα
Το παιδί «θαύμα» του βραζιλιάνικου ποδοσφαίρου, Νεϊμάρ Σίλβα Σάντος Τζούνιορ, ανακοίνωσε το βράδυ του Σαββάτου τη μεταγραφή του στην ισπανική Μπαρτσελόνα μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο κοινωνικό δίκτυο Instagram. «Τη Δευτέρα υπογράφω το συμβόλαιό μου με την Μπαρτσελόνα. Θέλω να ευχαριστήσω τους οπαδούς της Σάντος για αυτά τα εννέα απίστευτα χρόνια», έγραψε ο 21χρονος ποδοσφαιριστής, τον οποίο διεκδικούσε επίσης η άλλη μεγάλη ισπανική ομάδα, Ρεάλ Μαδρίτης.
Ο Νεϊμάρ ανακοίνωσε ο ίδιος την μετεγγραφή του στη Μπαρτσελόνα
Το παιδί «θαύμα» του βραζιλιάνικου ποδοσφαίρου, Νεϊμάρ Σίλβα Σάντος Τζούνιορ, ανακοίνωσε το βράδυ του Σαββάτου τη μεταγραφή του στην ισπανική Μπαρτσελόνα μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο κοινωνικό δίκτυο Instagram.
«Τη Δευτέρα υπογράφω το συμβόλαιό μου με την Μπαρτσελόνα. Θέλω να ευχαριστήσω τους οπαδούς της Σάντος για αυτά τα εννέα απίστευτα χρόνια», έγραψε ο 21χρονος ποδοσφαιριστής, τον οποίο διεκδικούσε επίσης η άλλη μεγάλη ισπανική ομάδα, Ρεάλ Μαδρίτης.
Η μετεγγραφή του νεαρού ποδοσφαιριστή κατέστη δυνατή καθώς παρότι το συμβόλαιο του με την βραζιλιάνικη Σάντος έληγε το καλοκαίρι του 2014, ο Νειμάρ πήρε την άδεια από το σύλλογο που είχε τα δικαιώματά του να επιλέξει μεταξύ των προσφορών των δύο μεγάλων ισπανικών ομάδων.
Ο νεαρός επιθετικός θα παίξει το τελευταίο αγώνα με τα χρώματα της Σάντος την Κυριακή με αντίπαλο την Φλαμένγκο.
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, Φ hill Sessions επιστρέφει στο Θέατρο «Δόρα Στράτου» στον Λόφο Φιλοπάππου, παρουσιάζοντας ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα 16 συναυλιών
Το χαμένο δραματικό ειδύλλιο «Ο μαγεμένος βοσκός», που ο Σπυρίδων Περεσιάδης έγραψε το 1909 παρουσιάζεται μέσα από τη σύγχρονη, λυρική ανάγνωση του Γιάννη Σκουρλέτη.
Προκρίσεις στην τελική φάση των προκριματικών του Μουντιάλ για Ιταλία, Κόσοβο, Δανία, Πολωνία και Σουηδία, ενώ στα πέναλτι πέρασαν Τσέχοι και Βόσνιοι. - Δείτε τα ζευγάρια των τελικών.
Σερβικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι αντιπροσωπεία της Ομοσπονδίας θα ταξιδέψει στις ΗΠΑ προκειμένου να μιλήσει με τον γιο του Στογιάκοβιτς και να τον πείσει να διαλέξει την Εθνική Σερβίας, αντί της Ελλάδας.