Κυριακή 07 Δεκεμβρίου 2025
weather-icon 21o
Σοκ στην Ντόρτμουντ, χωρίς Γκέτσε στον τελικό

Σοκ στην Ντόρτμουντ, χωρίς Γκέτσε στον τελικό

Χωρίς τον Μάριο Γκέτσε θα αγωνιστεί το Σάββατο στον τελικό του Champions League στο Γουέμπλεϊ, η Μπορούσια Ντόρτμουντ, όπως ανακοίνωσε η διοίκηση της ομάδας. Ο νεαρός άσος δεν κατάφερε να ξεπεράσει τον τραυματισμό του στο δεξί πόδι από τον ημιτελικό με την Ρεάλ και έτσι θα απουσιάσει από το μεγάλο ραντεβού με την... επόμενη ομάδα του. Την ίδια στιγμή η διοίκηση της Ντόρτμουντ ανακοίνωσε ότι κάθε παίκτης θα πάρει από πριμ 150.000 ευρώ αν κατακτήσουν την «κούπα με τα μεγάλα αυτιά».

Χωρίς τον Μάριο Γκέτσε θα αγωνιστεί το Σάββατο στον τελικό του Champions League στο Γουέμπλεϊ, η Μπορούσια Ντόρτμουντ, όπως ανακοίνωσε η διοίκηση της ομάδας. Ο νεαρός άσος δεν κατάφερε να ξεπεράσει τον τραυματισμό του στο δεξι πόδι από τον ημιτελικό με την Ρεάλ και έτσι θα απουσιάσει από το μεγάλο ραντεβού με την… επόμενη ομάδα του.

Ο νεαρός μέσος άρχισε την Τρίτη (21/05) τις προπονήσεις όμως δεν μπόρεσε να βγάλει ολόκληρο πρόγραμμα και έτσι ανακοινώθηκε ότι θα μείνει εκτός τελικού. Από την Τετάρτη λοιπόν, ο προπονητής της Μπορούσια, Γιούργκεν Κλοπ, κάνει τα σχέδια του για τον μεγάλο τελικό χωρίς τον 20χρονο άσο.

Υπενθυμίζεται ότι ο Γκέτσε έχει ήδη συμφωνήσει να συνεχίσει από του χρόνου την καριέρα του στους Βαυαρούς, οι οποίοι κατέβαλαν στη Μπορούσια τη ρήτρα αποδέσμευσής του, ύψους 37 εκατ. ευρώ. Έτσι, η ρεβάνς με τη Ρεάλ στο «Μπερναμπέου» αποδείχθηκε το τελευταίο παιχνίδι του Γκέτσε με τη φανέλα της Ντόρτμουντ.

Τους χρυσώνει για την κούπα

Την ίδια στιγμή η διοίκηση της Ντόρτμουντ ανακοίνωσε ότι κάθε παίκτης θα πάρει από πριμ 150.000 ευρώ αν κατακτήσουν την «κούπα με τα μεγάλα αυτιά».

Μάλιστα τα έσοδα της ομάδας από το Βεστφάλεν από την συμμετοχή της στην διοργάνωση θα φτάσουν φέτος τα 60 εκατομμύρια ευρώ.

Βέβαια δεν μπορούν με τίποτα να συγκριθούν με το πριμ των παικτών της Μπάγερν όπου πήραν 200.000 μόνο για την πρόκρισή τους στον τελικό.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 07 Δεκεμβρίου 2025
Απόρρητο