Δευτέρα 08 Δεκεμβρίου 2025
weather-icon 21o
Νίκη… πρόβα για τον ΠΑΟΚ κόντρα στον ΠΑΣ και +4 στα πλέι οφ

Νίκη… πρόβα για τον ΠΑΟΚ κόντρα στον ΠΑΣ και +4 στα πλέι οφ

Χάρη σε γκολ του Γεωργιάδη στο 68' και του Κατσουράνη στο 80', ο ΠΑΟΚ επικράτησε στην Τούμπα 2-0 του ΠΑΣ Γιάννινα, στο πλαίσιο της 30ής και τελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκα, και εξασφάλισε «προίκα» τεσσάρων βαθμών εν όψει πλέι-οφ, όπου θα συναντηθεί εκ νέου με την ηπειρωτική ομάδα.

Χάρη σε γκολ του Γεωργιάδη στο 68′ και του Κατσουράνη στο 80′, ο ΠΑΟΚ επικράτησε στην Τούμπα 2-0 του ΠΑΣ Γιάννινα, στο πλαίσιο της 30ής και τελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκα, και εξασφάλισε «προίκα» τεσσάρων βαθμών εν όψει πλέι-οφ, όπου θα συναντηθεί εκ νέου με την ηπειρωτική ομάδα.

Οι Γιαννιώτες απέδειξαν ότι μόνο τυχαία δεν εξασφάλισαν τη συμμετοχή τους στα πλέι-οφ, παίζοντας «στα ίσια» τον ΠΑΟΚ μέσα στην Τούμπα.

Με άξονα τον Ντε Βινσέντι οι παίκτες του Γιάννη Χριστόπουλου δημιούργησαν πολλά προβλήματα στην άμυνα του «Δικεφάλου» και θα μπορούσαν να ανοίξουν το σκορ στο 31′, όταν μετά από λάθος του Κωνσταντινίδη ο Ιλιτς έστρωσε ωραία στον Λίλα, αλλά ο τελευταίος από το ύψος του πέναλτι σπατάλησε την ευκαιρία.

Οι γηπεδούχοι από την πλευρά τους δεν κατάφεραν να δημιουργήσουν μία αξιόλογη φάση το πρώτο μέρος, προβληματίζοντας τον Γιώργο Δώνη και τους φιλάθλους.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Δώνης έβγαλε τον Λόρενς και ανέβασε τον Κατσουράνη στα χαφ, αλλαγή που βοήθησε τον ΠΑΟΚ να διορθώσει πολλά από τα κακώς κείμενα του πρώτου 45λεπτου.

Ο διεθνής μέσος είχε ένα καλό σουτ στο 48′, το οποίο εξουδετέρωσε ο Φεγκρούς, ένα λεπτό αργότερα η κεφαλιά του Φωτάκη έφυγε λίγο έξω και στο 68′, μετά από γύρισμα του Κατσουράνη και λάθος του Πάντου, ο Γεωργιάδης (που είχε περάσει στον αγώνα μόλις τρία λεπτά νωρίτερα) «έγραψε» από κοντά το 1-0.

Στο 80′ ο «Δικέφαλος του Βορρά» εξασφάλισε τους τρεις βαθμούς χάρη στην εξαιρετική προσωπική ενέργεια του Κατσουράνη, ο οποίος πήρε τη μπάλα στο χώρο του κέντρου, διέσχισε το μισό γήπεδο, μπήκε στην περιοχή και με όμορφο πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

Διαιτητής: Μαντάκης (Ημαθίας)

Κίτρινες: Γλύκος, Φωτάκης, Κίτσιου – Ντε Βινσέντι, Κεϊτά

ΠΑΟΚ (Γιώργος Δώνης): Γλύκος, Σαλπιγγίδης (77΄ Κίτσιου), Λίνο, Φωτάκης, Λόρενς (46΄ Ιντζίδης), Κωνσταντινίδης, Λαζάρ (65΄ Γεωργιάδης), Κάτσε, Κατσουράνης, Κουμάλο, Καμαρά.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γιάννης Χριστόπουλος):
Φεγκρούς, Λίλα, Πάντος (78΄ Ντάσιος), Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Ιλιτς (85΄ Βίλα), Ντε Βινσέντι, Γεωργίου, Τσουκαλάς (85΄ Κεϊτά), Κολοβέτσιος, Κοροβέσης.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 08 Δεκεμβρίου 2025
Απόρρητο