Πρόστιμο 260.000 στον Παναθηναϊκό, μπελάδες για Εργοτέλη, Νίκη Β., Αναγέννηση Επ.
Πρόστιμο «μαμούθ» 260.000 ευρώ επέβαλε η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός, για θέμα που άπτεται της προσκόμισης εγγυητικής επιστολής. Υψηλά πρόστιμα επιβλήθηκαν για τον ίδιο λόγο στις ΠΑΕ Πανιώνιος (110.000 ευρώ), Άρης και ΟΦΗ (από 100.000 ευρώ). Ανάκληση του πιστοποιητικού συμμετοχής των ΠΑΕ Νίκη Βόλου και Αναγέννηση Επανομής. Κατάπτωση της εγγυητικής επιστολής της ΠΑΕ Εργοτέλης.
Πρόστιμο «μαμούθ» 260.000 ευρώ επέβαλε η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός, για θέμα που άπτεται της προσκόμισης εγγυητικής επιστολής. Υψηλά πρόστιμα επιβλήθηκαν για τον ίδιο λόγο στις ΠΑΕ Πανιώνιος (110.000 ευρώ), Άρης και ΟΦΗ (από 100.000 ευρώ), ενώ από 50.000 ευρώ καλούνται να πληρώσουν οι ΠΑΕ Βύζας Μεγάρων, Θρασύβουλος και Κασσιόπη.
Επίσης, η ΕΕΑ αποφάσισε την ανάκληση του πιστοποιητικού συμμετοχής των ΠΑΕ Νίκη Βόλου και Αναγέννηση Επανομής, λόγω μη συμπλήρωσης της εγγυητικής επιστολής, καθώς και την κατάπτωση της εγγυητικής επιστολής της ΠΑΕ Εργοτέλης, λόγω οφειλής στον πρώην ποδοσφαιριστή της, Μάριο Μπούντιμιρ.
Αναβλήθηκε η εκδίκαση της αίτησης των Μάικλ Ντίελ και Βίκτορ Ριβέρα περί αφαίρεσης βαθμών από τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης (Α1 βόλεϊ).
Η Κρίσταλ Πάλας νίκησε 3-1 με ανατροπή την Τότεναμ και την άφησε έναν πόντο πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Καταδίκασε την ομάδα του με πέναλτι και αποβολή ο Φαν ντε Βεν.
Η Βαλένθια ενώ προηγούνταν άνετα καθ’ όλη την διάρκεια του παιχνιδιού, βρέθηκε στα τελευταία λεπτά με την πλάτη στον τοίχο, όμως το καλάθι του Μπαντιό της χάρισε τη νίκη.
Και το σερί… καλά κρατεί για την Φενερμπαχτσέ, με τον Χόρτον-Τάκερ να βάζει φαρδιά πλατιά την υπογραφή του στη νίκη της τούρκικης ομάδας απέναντι στην Μονακό του Βασίλη Σπανούλη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας