Oι 9 φωτογραφίες που μας κάνουν να πιστεύουμε στον έρωτα
Τατιάνα Τζινιώλη Για τους κυνικούς αυτού του κόσμου και για όλους εκείνους που μετά από έναν άσχημο χωρισμό έχασαν την πίστη τους στον έρωτα και την αγάπη, βρήκαμε μερικές γαμήλιες φωτογραφίες, που αποδεικνύουν πως όντως εκείνη η ημέρα ήταν η πιο ευτυχισμένη στη ζωή του ζευγαριού. gamos.gr
Για τους κυνικούς αυτού του κόσμου και για όλους εκείνους που μετά από έναν άσχημο χωρισμό έχασαν την πίστη τους στον έρωτα και την αγάπη, βρήκαμε μερικές γαμήλιες φωτογραφίες, που αποδεικνύουν πως όντως εκείνη η ημέρα ήταν η πιο ευτυχισμένη στη ζωή του ζευγαριού.
Ο Γιώργος Αγγελίδης, μετά την επιτυχία της παράστασης «Αυτόματη Εστίαση», επιστρέφει με το «Toxic» - ένα ψυχολογικό θρίλερ που επιδιώκει να υπενθυμίσει πόσο αδιόρατα μπορεί να μεταμορφωθεί το οικείο σε απειλή.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας