«Έπρεπε να γίνει Δευτέρα το ντέρμπι» το παράπονο του Ρότσα
«Κερδίσαμε πολλά σ'αυτό το ματς» τόνισε ο Χουάν Ραμόν Ρότσα, μετά την ήττα - αποκλεισμό του Παναθηναϊκού από την Τότεναμ με 3-1 στο Europa League. Παράλληλα, ο Αργεντινός προπονητής αναφέρθηκε στο ντέρμπι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό, τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι «κανονικά το ματς έπρεπε να γίνει τη Δευτέρα». Από την πλευρά του, ο τεχνικός της Τότεναμ, Αντρέ Βίλας Μπόας παρατήρισε ότι «δεν μας άφησε ο Παναθηναϊκός».
«Κερδίσαμε πολλά σ’αυτό το ματς» τόνισε ο Χουάν Ραμόν Ρότσα, μετά την ήττα – αποκλεισμό του Παναθηναϊκού από την Τότεναμ με 3-1 στο Europa League. Παράλληλα, ο Αργεντινός προπονητής αναφέρθηκε στο ντέρμπι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό, τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι «κανονικά το ματς έπρεπε να γίνει τη Δευτέρα».
«Κανονικά το ματς με τον Ολυμπιακό έπρεπε να γίνει τη Δευτέρα (10/12)», είπε αρχικά ο Αργεντινός αφήνοντας αιχμές για το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός δεν θα προλάβει να ξεκουραστεί.
Για το ματς με την Τότεναμ είπε: «Όντως κερδίσαμε πολλά σ’ αυτό το ματς, Θέλαμε να είμαστε ανταγωνιστικοί, παίζαμε με μία δυνατή ομάδα, ήταν μεγάλο κέρδος το ό,τι φθάσαμε πολύ κοντά στο να πάρουμε αποτέλεσμα.
Μετά το δεύτερο γκολ τα πράγματα έγιναν πιο δύσκολα» τονίζοντας ταυτόχρονα πως «πήραμε το ενθαρρυντικό μήνυμα ότι μπορούμε να είμαστε σε πιο υψηλό επίπεδο».
Στην ερώτηση, αν πίστεψε στην πρόκριση μετά την επίτευξη του 1-1 είπε: «Φθάναμε στην αντίπαλη περιοχή με καλή κατοχή και το πίστεψα μετά το 1-1», ενώ για το αν η πρόκριση χάθηκε στη Σλοβενία είπε:
«Ναι, η πρόκριση χάθηκε στο Μάριμπορ, η ομάδα δεν έκανε καλές εμφανίσεις και έχασε δυο παιχνίδια. Είμαστε σε καλό δρόμο, είναι θέμα χρόνου να φθάσουμε σε ένα καλύτερο επίπεδο, ανεβαίνουμε σκαλάκια, θα δούμε με ιατρικό τιμ αν έχουμε τίποτα εν όψει ντέρμπι, σ’ όλα τα ματς θέλουμε νίκη και αυτό θα επιδιώξουμε να κάνουμε και στο ντέρμπι».
Βίλας Μπόας: «Δεν μας άφησε ο Παναθηναϊκός»
Από την πλευρά του, ο τεχνικός της Τότεναμ, Αντρέ Βίλας Μπόας παρατήρισε ότι «δεν μας άφησε ο Παναθηναϊκός».
«Εμείς είχαμε πολύ καλή απόδοση. Το πρόβλημα ήταν ότι δεν μπορέσαμε να πετύχουμε το 2-0 για να καθαρίσουμε το παιχνίδι. Ο Παναθηναϊκός ήταν πολύ καλά οργανωμένος, έκλεισε τους χώρους και δεν μας άφησε».
«Μετά, στο δεύτερο ημίχρονο, ήρθε το 1-1 αντί για το 2-0 και ο Παναθηναϊκός ήταν πολύ καλός, ανέβηκε η ψυχολογία του, έγινε πιο φιλόδοξος αλλά τελικά εμείς πετύχαμε το 2-1 και μετά βάλαμε και τρίτο γκολ».
Οσο για τους στόχους της Τότεναμ στο Europa League: «Είναι 32 ομάδες στο Europa, έρχονται και από το Champions League, αλλά εμείς θέλουμε να φτάσουμε ως τον τελικό και να κατακτήσουμε το τρόπαιο».