Ενδείξεις… αποδείξεις για τον «γάμο» του Νεϊμάρ με «Μπάρτσα»
Μπορεί κανένας να μην επιβεβαιώνει, όμως, πλέον τα στοιχεία... μιλούν από μόνα τους! Ο Νεϊμάρ, φαίνεται ότι πολύ σύντομα θα φορέσει τη φανέλα της Μπαρτσελόνα, αφού πλέον υπάρχουν και έγγραφες ενδείξεις αν όχι αποδείξεις. Συγκεκριμένα, στην σελίδα 178 της Ετήσιας Ανασκόπησης της Μπαρτσελόνα για τη σεζόν 2011-12, η οποία και δημοσιοποιήθηκε στα μέλη με μετοχές στην πρόσφατη Ετήσια Τακτική Συνέλευση, υπάρχει η παράγραφος που αναφέρει ότι ο σύλλογος έχει καταβάλλει 10 εκατ. ευρώ έναντι των συνολικά 40 για μελλοντική αγορά «ανώνυμου» ποδοσφαιριστή!
Μπορεί κανένας να μην επιβεβαιώνει, όμως, πλέον τα στοιχεία… μιλούν από μόνα τους! Ο Νεϊμάρ, φαίνεται ότι πολύ σύντομα θα φορέσει τη φανέλα της Μπαρτσελόνα, αφού πλέον υπάρχουν και έγγραφες ενδείξεις αν όχι αποδείξεις.
Συγκεκριμένα, στην σελίδα 178 της Ετήσιας Ανασκόπησης της Μπαρτσελόνα για τη σεζόν 2011-12, η οποία και δημοσιοποιήθηκε στα μέλη με μετοχές στην πρόσφατη Ετήσια Τακτική Συνέλευση, υπάρχει η παράγραφος που αναφέρει ότι ο σύλλογος έχει καταβάλλει 10 εκατ. ευρώ έναντι των συνολικά 40 για μελλοντική αγορά «ανώνυμου» ποδοσφαιριστή!
«Στις 30 Ιουνίου του 2012, ο Σύλλογος έχει υποχρεώσεις μακροπρόθεσμης αγοράς ύψους 40 εκατομμυρίων ευρώ. Σε σχέση με αυτή την υποχρέωση, ο Σύλλογος πλήρωσε στην διάρκεια αυτού του οικονομικού έτους δέκα εκατομμύρια ευρώ, τα οποία και δηλώθηκαν στον τομέα των προκαταβολών για αθλητικά ζητήματα, για τις 30 Ιουνίου του 2012».
Προφανώς, λοιπόν, η Μπαρτσελόνα έχει ήδη καταβάλει τα 10 εκατ. ευρώ στη Σάντος σαν πρώτη δόση για τη μεταγραφή του Νεϊμάρ εκ συνόλου 40 εκατ. που θα στοιχίσει συνολικά το πιθανολογούμενο «deal». Αυτό αποκάλυψε σε δημοσίευμά της η ισπανική εφημερίδα «Sport».
Μάλιστα γίνεται λόγος ότι υπάρχει και ένα χαρτί που εμπεριέχει έναν ιατρικό έλεγχο του «ανώνυμου ποδοσφαιριστή». Άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι σε περίπτωση που ο Βραζιλιάνος άσος δεν τηρήσει το προσύμφωνο με τη Μπαρτσελόνα, θα χρειαστεί να πληρώσει 80 εκατ. ευρώ ως αποζημίωση.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- – Ήταν νευρικός, ήθελε απελπισμένα να γίνει «κάποιος»: Ο γιος του Μελ Μπρουκς για το αληθινό πρόσωπο πίσω από τη «μάσκα» του κωμικού
- Θυμός ή μίσος: Αυτές είναι οι διαφορές σύμφωνα με την επιστήμη
- Πολιτικός Διάλογος Ελλάδας – Τουρκίας χωρίς εκπλήξεις με το βλέμμα στο Ανώτατο Συμβούλιο Συνεργασίας
- Γρίπη: Καλπάζει η μεταδοτικότητα- ασθμαίνοντας ακολούθησε ο εμβολιασμός
- Αυτές είναι οι ασφαλέστερες αεροπορικές εταιρείες του κόσμου για το 2026
- Δηλώσεις Καρυστιανού: Κι όμως, όσα είπε για τις αμβλώσεις δεν ήταν η αρχή – η εμμονή με τη θρησκεία και ο Αρχάγγελος στο πλευρό της
- Τέσσερα μέτρα για λιγότερα φάρμακα και στήριξη των γενοσήμων
- «Ηλεκτρονικός επόπτης» στα λεωφορεία της ΟΣΥ – Πώς θα παρακολουθούνται οι οδηγοί
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 20.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/danie-franco-wEuWV0Vz9uw-unsplash-315x220.jpg)










































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442