Το ευρωπαϊκό όνειρο συνεχίζεται για τον Διομήδη Αργους. Οι «λύκοι» απέσπασαν ισοπαλία 28-28 από την Κρίενς στην Ελβετία, στον πρώτο προημιτελικό του Τσάλεντζ Καπ ανδρών στο χάντμπολ και διατηρούν ακέραιες τις ελπίδες τους για πρόκριση στα ημιτελικά, την οποία θα προσπαθήσει να πάρει στη ρεβάνς της επόμενης Κυριακής στο Λουτράκι. Το συγκρότημα του Δημήτρη Δημητρούλια ήταν μπροστά 15-14 στο ημίχρονο και στα μέσα του β’ μέρους ξέφυγε με τρία γκολ, πριν ισοφαριστεί στο τέλος.
Αν ανταποκρινόμαστε στα λάθη που όλοι μας κάνουμε με ηρεμία, αν τα αναλύουμε, μαθαίνουμε από αυτά και προσαρμοζόμαστε αναλόγως, μπορούμε να μετατρέψουμε τις αποτυχίες σε νίκες
Το χαμένο δραματικό ειδύλλιο «Ο μαγεμένος βοσκός», που ο Σπυρίδων Περεσιάδης έγραψε το 1909 παρουσιάζεται μέσα από τη σύγχρονη, λυρική ανάγνωση του Γιάννη Σκουρλέτη.
Η 6η θέση του Μίλτου Τεντόγλου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου στο Τόρουν προκάλεσε αίσθηση για έναν αθλητή που είναι τα τελευταία χρόνια, συνώνυμο του βάθρου!