Ο Λερουά κέρασε… Εβιάν την Μαρσέιγ, νίκη και αποβολή για τον Τζαβέλλα
Η Εβιάν νίκησε με 2-0 την Μαρσέιγ και την υποχρέωσε στην 3η σερί ήττα της χάρη σε δύο γκολ που πέτυχε ο Ζερόμ Λερουά. Η αναμέτρηση ήταν εξ αναβολής για την 23η αγωνιστική του γαλλικού πρωταθλήματος.
Στη Ligue 2, ο Γιώργος Τζαβέλλας ξεκίνησε στη βασική ενδεκάδα της Μονακό, με την οποία πέτυχε νίκη-ανατροπή με 2-1 στην έδρα της Ανζέ, μολονότι στο 84' αντίκρισε την κόκκινη κάρτα και πήγε στα αποδυτήρια.
Η Εβιάν νίκησε με 2-0 την Μαρσέιγ και την υποχρέωσε στην 3η σερί ήττα της χάρη σε δύο γκολ που πέτυχε ο Ζερόμ Λερουά. Η αναμέτρηση ήταν εξ αναβολής για την 23η αγωνιστική του γαλλικού πρωταθλήματος.
Στη Ligue 2, ο Γιώργος Τζαβέλλας ξεκίνησε στη βασική ενδεκάδα της Μονακό, με την οποία πέτυχε νίκη-ανατροπή με 2-1 στην έδρα της Ανζέ, μολονότι στο 84′ αντίκρισε την κόκκινη κάρτα και πήγε στα αποδυτήρια.
Συνολικά το εν λόγω παιχνίδι είχε έντεκα κίτρινες και δύο κόκκινες κάρτες. Αντιθέτως, ο Αλέξανδρος Τζιόλης έμεινε εκτός 16άδας, παρόλο που ήταν στην αρχική αποστολή.
Η Κρίσταλ Πάλας νίκησε 3-1 με ανατροπή την Τότεναμ και την άφησε έναν πόντο πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Καταδίκασε την ομάδα του με πέναλτι και αποβολή ο Φαν ντε Βεν.
Η Βαλένθια ενώ προηγούνταν άνετα καθ’ όλη την διάρκεια του παιχνιδιού, βρέθηκε στα τελευταία λεπτά με την πλάτη στον τοίχο, όμως το καλάθι του Μπαντιό της χάρισε τη νίκη.
Και το σερί… καλά κρατεί για την Φενερμπαχτσέ, με τον Χόρτον-Τάκερ να βάζει φαρδιά πλατιά την υπογραφή του στη νίκη της τούρκικης ομάδας απέναντι στην Μονακό του Βασίλη Σπανούλη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας