Ο Ρεχάγκελ παρουσιάστηκε από την Χέρτα Βερολίνου και υποσχέθηκε…
Ο Ότο Ρεχάγκελ είναι και επίσημα ο νέος προπονητής της Χέρτα, καθώς η διοίκηση της ομάδας του Βερολίνου τον παρουσίασε επίσημα το απόγευμα της Κυριακής στους εκπροσώπους του Τύπου. «Η φήμη μου δεν φτάνει για να σωθεί η Χέρτα. Μένουν ακόμη 12 αγωνιστικές, 3 μήνες και θα κάνω τα πάντα για να μείνει η ομάδα στην Bundesliga. Προσωπικά το μόνο που κάνω είναι να μιλάω για ποδόσφαιρο. Αυτή είναι η ζωή μου και όσο ζω, θέλω να... αγχώνομαι για το ποδόσφαιρο», είπε στις πρώτες του δηλώσεις, ενώ λίγο νωρίτερα, μιλώντας στη γερμανική «Bild» τόνισε: «Αναλαμβάνω τη Δευτέρα και από τη μέρα αυτή εγώ θα είμαι ο νόμος στα αποδυτήρια»!
Ο Ότο Ρεχάγκελ είναι και επίσημα ο νέος προπονητής της Χέρτα, καθώς η διοίκηση της ομάδας του Βερολίνου τον παρουσίασε επίσημα το απόγευμα της Κυριακής στους εκπροσώπους του Τύπου. Ο 74άχρονος τεχνικός αντικατέστησε τον Μίχαελ Σκίμπε στην τεχνική ηγεσία, επιστρέφοντας στην Bundesliga έπειτα από 12 χρόνια, όταν και δούλεψε στην Κάιζερσλαουτερν.
Στις πρώτες του δηλώσεις, ο Ότο είπε: «Η φήμη μου δεν φτάνει για να σωθεί η Χέρτα. Μένουν ακόμη 12 αγωνιστικές, 3 μήνες και θα κάνω τα πάντα για να μείνει η ομάδα στην Bundesliga. Προσωπικά το μόνο που κάνω είναι να μιλάω για ποδόσφαιρο. Αυτή είναι η ζωή μου και όσο ζω, θέλω να… αγχώνομαι για το ποδόσφαιρο».
Ο άλλοτε Ομοσπονδιακός τεχνικός της Ελλάδας είχε αγωνιστεί στην Χέρτα από το 1963 μέχρι το 1965, ενώ οι άλλες δύο ομάδες που έχει αγωνιστεί είναι η Ρότ-Βάις Έσεν (1960-1963) και η Κάιζερλαουτερν (1965-1972).
«Εγώ θα είμαι ο νόμος…»
Λίγες ώρες νωρίτερα, μιλώντας στην γερμανική «Bild», ως νέος τεχνικός της Χέρτα, ο Ρεχάγκελ τόνισε: «Αναλαμβάνω τη Δευτέρα και από τη μέρα αυτή εγώ θα είμαι ο νόμος στα αποδυτήρια. Είμαι υγιής. Είμαι έτοιμος και νιώθω υπέροχα. Το νόημα στη ζωή μας είναι να δουλεύεις. Η Χέρτα δεν είναι ένα πλοίο που έχει βουλιάξει, αλλά πρέπει να παραδεχθούμε ότι υπάρχει μια μεγάλη διαρροή. Αυτό που περιμένω από τους ποδοσφαιριστές είναι όρεξη για σκληρή δουλειά, σκληρή δουλειά, πειθαρχία και να με ακούν. Πείτε με έναν δημοκρατικό δικτάτορα».
Θυμίζουμε ότι ο Ρεχάγκελ επιστρέφει στους πάγκους μετά από το 2010 όταν και είχε αποχωρήσει από την Εθνική Ελλάδας…
Η ελληνική πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ Survivors - Ξαναγράφοντας το μύθο της θα γίνει την Παρασκευή 13 Μαρτίου, στις 18:00, στην αίθουσα Τζων Κασσαβέτης στο πλαίσιο του 28ου Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης.
Οι Γουόριορς πήραν το ματς κόντρα στο Χιούστον στην παράταση (115-113), την ώρα που οι Σπερς με νέο σόου του Γουεμπανιάμα επικράτησαν των Πίστονς (121-106).
Μέσι και Ίντερ Μαϊάμι συναντήθηκαν με τον Ντόναλντ Τραμπ και ο Αργεντινός μύθος της μπάλας ακούει τα εξ αμάξης από όλο το ίντερνετ για την κίνησή του να χειροκροτήσει σε κομμάτι της ομιλίας του Αμερικανού προέδρου για τους βομβαρδισμούς στο Ιράν.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας