Κυριακή 07 Δεκεμβρίου 2025
weather-icon 21o
Δεν ασκεί έφεση ο ΠΑΟ, προειδοποιεί τους οπαδούς

Δεν ασκεί έφεση ο ΠΑΟ, προειδοποιεί τους οπαδούς

Ο Παναθηναϊκός αποφάσισε να μην ασκήσει έφεση για την ποινή της μίας αγωνιστικής της έδρας του, φοβούμενος μήπως αυξηθεί η τιμωρία. Ετσι θα αγωνιστεί χωρίς κόσμο κόντρα στον ΠΑΟΚ στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ. Εν τω μεταξύ, με ανακοίνωσή της η Πράσινη ΠΑΕ κάνει συστάσεις προς τον κόσμο για τον αγώνα με την Ξάνθη.

Ο Παναθηναϊκός αποφάσισε να μην ασκήσει έφεση για την ποινή της μίας αγωνιστικής της έδρας του, φοβούμενος μήπως αυξηθεί η τιμωρία. Ετσι θα αγωνιστεί χωρίς κόσμο κόντρα στον ΠΑΟΚ στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ.

Ο Παναθηναϊκός είχε το δικαίωμα να ασκήσει έφεση, αλλά σε αυτή την περίπτωση θα υπήρξε παρέμβαση εισαγγελέα και μπορεί η ποινή να γινόταν μεγαλύτερη.

Από το πράσινο στρατόπεδο φοβήθηκαν αυτό το ενδεχόμενο αφού μετά τον ΠΑΟΚ, υπάρχει το εντός έδρας ματς με τον Ολυμπιακό που μπορεί και να κρίνει τον τίτλο του πρωταθλητή. Η πράσινη ΠΑΕ είχε τιμωρηθεί και με χρηματικό πρόστιμο 22.000 ευρώ!

Συστάσεις στον κόσμο για το ματς με τη Ξάνθη

Ανακοίνωση προς τους οπαδούς του Παναθηναϊκού, από τους οποίους ζητάει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στο ματς με τη Ξάνθη, εξέδωσε ο Παναθηναϊκός.

Με αφορμή την απόφαση για τα μέτρα τήρησης της τάξης του μεθαυριανού αγώνα με τη Ξάνθη, η διοίκηση έκανε γνωστά τα ακόλουθα:

«-Η φιλοξενούμενη ομάδα δεν ζήτησε και δεν παρέλαβε εισιτήρια του αγώνα για τους φιλάθλους της.

-Οι θύρες του γηπέδου θα ανοίξουν στις 17:00 την ημέρα του αγώνα.

-Οι φίλαθλοι καλούνται να προσέλθουν στο γήπεδο μεμονωμένα, χρησιμοποιώντας κατά κύριο λόγο τα ΜΜΜ και η προσέγγισή τους στο στάδιο να γίνει από τη Λεωφ. Κύμης, ΗΣΑΠ ΕΙΡΗΝΗ, Ανατ. & Νότια Είσοδο.

-Θα πραγματοποιηθούν αυστηροί προέλεγχοι στους φιλάθλους, σε ζώνες περιμετρικά του ΟΑΚΑ, ώστε να αποκλεισθεί η μεταφορά εντός της εγκατάστασης απαγορευμένων ή άλλων επικίνδυνων αντικειμένων, καθώς και η πρόσβαση όσων τυχόν θα στερούνται εισιτηρίων.

-Θα αποκλεισθεί η πρόσβαση και η είσοδος στο ΟΑΚΑ φιλάθλων που θα βρίσκονται σε προφανή κατάσταση μέθης ή υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών.

-Δεν θα επιτραπεί η είσοδος σε φίλαθλο φέροντα πανό ή πλακάτ με προκλητικό ή υβριστικό περιεχόμενο.

Με δεδομένα τα παραπάνω και την πρόσφατη ποινή που θα στερήσει από την ομάδα την παρουσία του κόσμου της στον επόμενο εντός έδρας αγώνα μας, αλλά και επειδή είναι πλέον σαφές ότι όλοι οι προσεχείς αγώνες είναι επικίνδυνοι και κρίσιμοι, όλοι οι φίλαθλοι της ομάδας οφείλουν να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να μην απαντούν σε ενδεχόμενες προκλήσεις και να απέχουν από κάθε ενέργεια που θα οδηγήσει σε νέα τιμωρία της έδρας μας και θα θέσει κα

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 07 Δεκεμβρίου 2025
Απόρρητο